2-й день у Белеку. Бомбардирські секрети від Блохіна та завдання від Баля

2-й день у Белеку. Бомбардирські секрети від Блохіна та завдання від Баля

Найчастіше саме з цих трьох пунктів розпочинається кожен новий день «Динамо» на тренувальних зборах, де б вони не проходили. У понеділок 25 лютого о 10:00 команда в повному складі зібралася на футбольному полі готелю та приготувалася до тренування.

Розпочавши з легкоатлетичного комплексу, підопічні Олега Блохіна попрацювали також над контролем м'яча, пасом, а також діями футболіста в екстреній ситуації (наприклад, коли футболіста, який володіє м'ячем, атакують два суперники).

Варто відзначити, що грі в атаці Олег Блохін приділяє особливу ​​увагу, адже саме проблеми з реалізацією завадили «біло-синім» виграти в «Бордо» та пробитися до 1/8 фіналу Ліги Європи. Під час тренувального заняття легендарний форвард «Динамо» розкрив своїм гравцям кілька «бомбардирських» секретів, які, сподіваємося, будуть втілені на полі вже в найближчому матчі з «Кривбасом».

На завершення заняття, щоб морально розвантажити футболістів, відбулося кілька командних (по шість людей у кожній) естафет із м'ячем. Переможений колектив мав кілька разів перекрутитися. І неважливо, хто переміг, а хто програв. Головне те, що посміхалися та сміялися абсолютно всі!

Якщо в перший день збору вечірнє тренування розпочиналася о 18:00, то вже в понеділок було ухвалено рішення розпочати роботу на годину раніше. Заняття мало техніко-тактичний характер. Відпрацьовувалися стандартні положення, подачі та простріли з флангів, а також безпосередньо виконавча майстерність кожного гравця у вирішальній фазі атаки.

Особливо емоційним був останній компонент тренування, коли після подач до штрафного майданчика, спочатку з правого флангу, а потім із лівого, футболіст мав переправити м'яча у ворота. «Хто перший заб'є два з двох, той вирушить відпочивати», – розповів про головний приз цієї вправи усміхнений Андрій Баль. І які ж емоції були на обличчях гравців, коли їм не вдавалося забити! Найчастіше у кроці від успіху опинялися форварди Браун Ідейє, Андрій Ярмоленко, Адмір Мехмеді та... Данило Сильва! Тим не менше, «куш» зірвав Мігель Велозу, відразу потрапивши до радісних обіймів Тайє Тайво та Домагоя Віди. На цій мажорній та позитивній ноті й завершили.

Третій день у Туреччині розпочнеться для «Динамо» досить пізно – о 10 ранку. О 10:30 команда вирушить на ранкову прогулянку, після чого буде готуватися до контрольного матчу з російським «Краснодаром».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер