2-й збір в Австрії. День 7-й. Тренування – шопінг – теорія

2-й збір в Австрії. День 7-й. Тренування – шопінг – теорія

Тренери дають можливість футболістам відновити сили і отримати нові враження, які ніби повітря потрібні під час важких, а часом і одноманітних тренувальних буднів. Нічого не поробиш – такий закон спорту: лише добре підготувавшись можна на щось розраховувати у змаганні. Не будемо знову повторювати які цілі стоять перед «Динамо» у новому сезоні…

Без Ідейє і Рибалки

«Сьогодні у нас буде нетривале тренування. Пробіжка, розминка із м’ячами, потім поділившись на чотири команди зіграємо на маленькі та великі ворота», - тезово пояснив Юрій Сьомін завдання на ранкове тренування. Заняття тривало близько години. В улюбленій ігровій частині двадцять польових гравців розділились на чотири команди. Не приймали участі Сергій Рибалка, який займається за окремою програмою в тренажерній залі, а також Браун Ідейє і Віталій Каверін, у яких мікропошкодження.

Корисна суперечка двох Артемів

Кожен із динамівців чудово знає над чим йому потрібно працювати додатково. Артем Кравець додатково використав час для відпрацювання ударів по воротам. З різних точок, в ситуаціях, максимально наближених до ігрових. Допомагає йому в цьому тренер Сергій Ребров, який як ніхто володіє цим елементом футболу. Наприкінці тренування загальну увагу привернула дуель двох Артемів – Кравця і Кічака. Хлопці заклались на п’ять віджимань скільки м’ячів влетить у ворота з десяти ударів приблизно із 15-метрової дистанції. Домовились, що якщо більше п’яти – переміг нападник, якщо менше – воротар. Кожен гол і «сейв» зустрічали радісними вигуками партнери, які закінчили тренування. В підсумку Артем розійшлись миром, кожен переміг по два рази.

В Інсбрук по сувеніри

За відсутності вечірнього тренування Юрій Сьомін надав підопічним вільний час. Для тих, хто бажав погуляти вулицями сусіднього Інсбрука, зафрахтували автобус. Щоправда таких серед гравців набралось із пів дюжини, решта вирішили залишитися в готелі та скористатись усіма його релакс-перевагами.

Зі спортивної точки зору Інсбрук цікавий як одне із трьох міст світу, яке двічі приймало зимові Олімпійські ігри. Із центральної частини міста неможливо не помітити одну із «зимових» споруд міста – лижний трамплін «Бергизельє». Ознайомитись із визначними місцями давнього, а на вигляд молодого міста вирішили Максим Коваль, Андрій Богданов, Віталій Каверін (на фото), Браун Ідейє, Лукман Аруна та інші. Зрозуміло, не обійшлось без шопінгу, до якого закликала величезна кількість магазинів із місцевими сувенірами і бутіки одягу від провідних світових брендів. Кожен міг обрати, як то кажуть, на свій смак і за своїми можливостями.

Наприкінці дня відбулось теоретичне заняття, на якому Юрій Сьомін «розібрав» два матчі вівторка, зробивши гравцям зауваження. Після його закінчення динамівці пішли до номерів набиратися сил на новий день. В четвер у розкладі команди два тренування.

Дмитро Шаповал

www.fcdynamo.kiev.ua  

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер