2-й збір в Австрії. День 8-й. Спецмісія Кранчара і Дуду

2-й збір в Австрії. День 8-й. Спецмісія Кранчара і Дуду

Наприклад, в середу, наступного дня після ігор вівторка, пройшло одне тренування, в четвер два, а в п’ятницю запланований наступний матч. Таких етапів на дванадцятиденному зборі чотири.

 Спецмісія Кранчара і Дуду

З наближенням старту сезону тренування стають більш «ігровими». Відпрацьовуються перехід із оборони в атаку, пресинг, контроль м’яча. Темою останнього заняття на вже звичному Sportplatz Leutasch стали стандартні положення. «Це важливий елемент футболу, володіти яким має кожна команда, яка ставить серйозні завдання, - розповів тренер Борис Ігнатьєв. – Цього разу відпрацьовували подачі кутових і штрафних із флангу».

Дрібниць у футболі не буває і зайве цьому підтвердження, наскільки серйозну увагу Юрій Сьомін приділяє діям підопічних як у захисті, так і в нападі під час розіграшу «стандартів». Кожен із динамівців чітко знає, де він має знаходитись у потрібний момент і які функції виконувати. Цікаво, що подачі м’яча в командах були довірені Ніко Кранчару і Дуду. Можливо саме вони в ході сезону виконуватимуть стандартні положення.

Коли воротарі сильніші

Навіть після напруженого тренування серед гравців знаходяться ті, хто бажає попрацювати індивідуально. Зазвичай відпрацьовують передачі або удари по воротам з різних дистанцій. Тим цікавіше, коли це робиться не просто заради процесу, а «на інтерес». Таким для тих, хто програє було вирішено зробити подолання штрафного майданчика навкарачки.

Умови парі – п'ятнадцять гравців мають забити не менше п’яти м’ячів із радіуса штрафного майданчика. Як виявилося, це завдання не із простих. Максим Коваль і Артем Кічак пропустили лише по чотири м’ячі, змусивши тих, хто пробивав виконати неприємну процедуру. А от Денису Бойку не вистачило для перемоги лише одного парируваного удару. В підсумку воротарі перемогли польових гравців 2:1 на радість Михайлу Михайлову.

На тренування із південної Америки

Перше тренування після повернення провів Факундо Бертольйо. Можна сказати, півзахисник потрапив із корабля на бал. З Аргентини в Австрію футболіст діставався не менше доби, транзитом через Лондон і Мюнхен. Змінивши чотири часові пояси, футболіст цілком міг попросити у тренера час на відпочинок ,але не зробив цього. Бертольйо без жодних обмежень провів усе вечірнє тренування, даючи зрозуміти, що радий знову опинитись у складі «Динамо». Тепер Факундо, який повернувся із оренди у бразильському «Греміо» без кучерів, доведеться доводити тренеру серйозність своїх претензій на місце в основному складі.

В п’ятницю, 6 липня, в графіку «Динамо» проведення чергового, четвертого на звітному зборі, контрольного матчу. Суперником виступить представник другого французького дивізіону «Монако». Гра відбудеться на стадіоні в місті Аксамс, початок о 19:00 (час київський).

Ознайомтесь із суперником на нашому сайті та слідкуйте за текстовою он-лайн трансляцією з місця проведення цієї передостанньої на 2-му зборі зустрічі.

Дмитро Шаповал із Телфса, Австрія

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер