3-й день 1-го збору. «Армійська» розминка та «перестрілка» у двохсторонці

3-й день 1-го збору. «Армійська» розминка та «перестрілка» у двохсторонці

У третій день першого австрійського збору тренерський штаб запропонував підопічним провести її з м’ячами, при цьому всі вправи виконувалися з високою інтенсивністю. Хлопці бігали, перекидалися, качали прес... Браун Ідейє, який продовжує працювати за індивідуальною програмою, дивлячись на це все, точно відзначив: «Прямо як в армії!»

Після цього футболісти були поділені на чотири команди, по дві «червоних» та «зелених», та провели на маленькому полі двохсторонку. За «червоних» грали: перший склад – Кравець, Мехмеді, Данило Сильва, Алмейда, Нінкович, другий склад – Буяльський, Лухтанов, Хльобас, Ескобар, Дієго Вієйра; за «зелених»: перший склад – Рибалка, Дуду, Бетао, Ель Каддурі, Попов, другий склад – Петров, Чорноморець, Каверін, Феліпе Олівейра, Бруно Сильва. Місце у воротах по черзі, причому незалежно від команд, займали Бойко, Кичак та Бущан.

Складалася двохсторонка з восьми серій, команди мінялися через кожні п’ять хвилин. Враховуючи невеликі розміри ігрового простору, а ворота були стандартними, голи забивалися на різноманітний смак – з далеких та близьких відстаней, головою та ногами, у «дев’ятки» та від стійок. У підсумку, так звана «перестрілка» закінчилася перемогою «червоних» із рахунком 12:10 (Кравець-3, Алмейда-3, Нінкович-2, Хльобас-2, Буяльський, Дієго Вієйра – Бруно Сильва-3, Каверін-2, Чорноморець -2, Ель Каддурі, Рибалка, Дуду). Як покарання, ті, хто програли, виконали серію віджимань.

Справжньою відрадою для футболістів стає охолодження в гірській річці, що тече прямо через дорогу від тренувального поля. Промочити ноги у прохолодній воді приємно й корисно для м’язів після важкої та виснажливої ​​бігової роботи.

Завтра «Динамо» проведе перший контрольний матч на зборі в Австрії. Суперником нашої команди виступить «Кематен», який виступає в одній із регіональних ліг Австрії. Матч відбудеться на полі суперника, в однойменному містечку, початок – о 19:00 за київським часом.

Юрій Вишневський з Телфса, Австрія

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер