3-й день 2-го збору в Іспанії. Робота на межі можливостей

3-й день 2-го збору в Іспанії. Робота на межі можливостей

Велика увага перед основною частиною тренування приділяється розминці. Стрибки через бар'єри різної висоти, прискорення з подоланням на шляху перешкод, естафети – тренери з фізпідготовки практично не повторюються з комплексами вправ, урізноманітнюючи тренувальний процес.

Гарненько розім'явшись, футболісти були поділені на три команди для участі в міні-турнірі.

«Червоні»: Віда, Аруна, Данило Сильва, Цуріков, Вукоєвич, Безус, Калитвинцев;

«Зелені»: Селін, Хачеріді, Кранчар, Велозу, Коркішко, Ярмоленко, Сидорчук;

«Сірі»: Тайво, Михалик, Люлька, Мехмеді, Гармаш, Кравець, Гусєв.

«Червоні», двічі поступившись по 0:2 «зеленим» (дубль Ярмоленка) та «сірим» (Тайво, Кравець), відразу же вибули з боротьби за першість. У підсумку, імпровізоване чемпіонство розігрували в очному протистоянні «сірі» та «зелені», й усе вирішив єдиний м'яч, який записав на свій рахунок Тарас Михалик. В якості покарання «зелені», які посіли друге місце, віджалися по десять разів від землі, а головні аутсайдери, «червоні», змушені були носити в буквальному сенсі на собі переможців – «сірих».

Особливий акцент у сьогоднішньому занятті було зроблено на флангових навісах до штрафного майданчика, де один захисник протистоїть відразу чотирьом атакуючим гравцям. «Чіткіше передачі! М'яч не повинен котитися по газону!» – підказував футболістам асистент головного тренера Олексій Михайличенко, коли єдиний захисник вдало грав на випередження, вибиваючи м'яча.

Звичайно, не вдалося уникнути й бігової роботи, якої на підготовчих зборах достатньо. За обличчями футболістів видно, як важко їм даються пропоновані навантаження, але динамівці намагаються не відставати один від одного й виконувати всі вправи на межі своїх можливостей. «Хлопці, я можу вам допомогти, можу співчувати, але шкодувати не буду!» – кричить Михайличенко, даючи сигнал про чергове прискорення на значну дистанцію. На вечірньому ж тренуванні динамівці вже долали дистанцію в 30 метрів на максимальній швидкості, а час фіксувався спеціальними датчиками.

Нарівні з усіма займався Владислав Калитвинцев, який прибув вчора до розташування команди. А ось Андрій Богданов виконував лише бігову роботу – півзахисника, який відчув легкий біль у передньому м'язі стегна, було вирішено звільнити від роботи в загальній групі на кілька днів, аби привести м'язи в тонус після навантажень та не посилити пошкодження.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер