3-й тур ЛПМ для орендованих динамівців

3-й тур ЛПМ для орендованих динамівців

Матч 3-го туру ЛПМ завершився перемогою номінальних господарів 1:0. Орендований у нашого клубу захисник Андрій Цуріков (на фото) провів увесь поєдинок, а ще один динамівець, який грає за команду Володимира Шарана, Роман Яремчук, був замінений на 54-й хвилині матчу.

Матч у Запоріжжі на «Славутич Арені» між луганською «Зорею» і одеським «Чорноморцем», який прийшло подивитися на трибуни 1,300 вболівальників, закінчився розгромом гостей – 4:0. Підсумкова перемога луганчан була вирішена ще в першому таймі, коли команда Юрія Вернидуба тричі взяла ворота Боровика. У другому таймі Олександр Бабич кинув у бій орендованих у київського «Динамо» Юрія Калитвинцева (46-а хвилина) та Олександра Андрієвського (59), але вони особливих змін у хід матчу, що складався невдало, не внесли.

Ще в одній грі за участю орендованого гравця «біло-синіх» було забито шість голів. «Олімпік» у Кропивницькому на очах 3,988 глядачів обіграв «Зірку» 4:2, за яку до 73-ї хвилини виступав Євген Чумак.

А у Полтаві у присутності 1,200 глядачів «Ворскла» з Дмитром Хльобасом у складі приймала «Карпати». Дмитро залишив поле після першого тайму, за рахунку 0:1 на користь гостей. У підсумку зустріч завершилася внічию 1:1. 

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер