3-й тур УПЛ для орендованих динамівців

3-й тур УПЛ для орендованих динамівців

Артем Кравець до кінця року буде виступати за київський «Арсенал». У гостьовому поєдинку «канонірів» проти львівських «Карпат», який відбувся на стадіоні «Україна» за присутності 8000 глядачів, Артем дебютував у складі «Арсеналу». На 62-й хвилині зустрічі він вступив у гру, замінивши Шарпара.

Інший динамівський
«канонір» Андрій Богданов провів на полі весь матч. «Арсенал» у підсумку здобув перемогу з рахунком 0:2.

Святкували успіх у третьому турі й динамівці, які виступають за ужгородську «Говерлу». Команда В'ячеслава Грозного в Сімферополі на стадіоні «Локомотив» за присутності 2900 уболівальників переграла «Таврію» - 1:3.

У стартовому складі «Говерли» вийшов Сергій Люлька (на фото), який залишався у грі до фінального свистка. Віталій Буяльський замінив Балашова на 65-й хвилині й відзначився гольовою передачею на Балафаса на 85-й хвилині. Євген Морозенко весь матч провів на лаві запасних.

Для команди ще одного орендованого динамівця, Дениса Бойка, цей тур не можна назвати вдалим. «Дніпро» не порадував присутніх на стадіоні «Дніпро-Арена» 17 200 уболівальників, несподівано поступившись луганській «Зорі» - 1:3. Бойко захищав ворота господарів поля весь матч. Зазначимо, що перший гол у новому сезоні він пропустив від гравця своєї ж команди, Євгена Чеберячка.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер