4-й день 2-го збору. Підготовка до старту сезону увійшла в нову фазу

4-й день 2-го збору. Підготовка до старту сезону увійшла в нову фазу

Тепер у тренерського штабу є два тижні для підготовки до матчу-відкриття сезону із донецьким «Металургом» і чотири контрольні зустрічі щоб підвести футболістів до необхідного функціонального стану і награти стартовий склад.

День «відпочинку»

Після суботньої контрольної зустрічі із «Куфштайном» було вирішено зробити неділю днем «відпочинку». Останнє слово взяте в лапки, оскільки для звичайної людини об’єм фізичної роботи, який було виконано на двох тренуваннях, близький до критичного. Ранкове заняття умовно можна розбити на три частини. Спершу місцем його проведення стала тренажерна зала готелю, в якій підняття ваги чергувалося зі спеціальними фітнес-вправами.

Потім кілька кілометрова пробіжка мальовничими доріжками лісу, що розташований поряд і…вільний час, коли кожен обирав вид спорту, який йому підходить. В «Інтеральпені» проблем із цим немає. Хтось повернувся в тренажерну залу, інші обрали басейн. Захопливі баталії відбувались на тенісному корті, де не на жарт зійшлись Євген Хачеріді та Денис Гармаш. Ніхто не хотів поступатись. Спершу вперед 2:0 вийшов Женя, потім Денис відновив рівновагу. В підсумку односетовий поєдинок виграв Гармаш 6:4. Одразу ж динамівці-тенісисти домовились про матч-реванш.

Перемога «зелених»

Головною програмою вечірнього тренування стала ігрова серія. Тренери «розбили» футболістів на чотири команди, які, змінюючи одне одного парами, провели трихвилинні міні-матчі на полі, вдвічі меншому за натуральне.

Команда «зелені-1» складалася із польових гравців Хачеріді, Попов, Вукоєвич, Ярмоленко, Кранчар та Ідейє. Їм протистояла «червоні-1» з Михаликом, Алмейдою, Гармашем, Гусєвим, Мехмеді та Мілевським у складі. В другій парі за «зелених-2» вийшли Ель Каддурі, Юссуф, Богданов, Нінкович і Дуду, за «червоних-2» Бетао, Данило Сильва, Аруна, Каверін, Кравець. Голкіпери Коваль, Бойко та Кічак почергово захищали ворота різних команд.

Рефері матчу Валерій Зуєв вів загальний рахунок, що внесло додаткову інтригу в матч. Гравці, які відпочивали біля лінії поля, активно вболівали за «своїх» і щиро раділи кожному результативному удару.

В підсумку «зелені» перемогли «червоних» 11:8. Привітавши одне одного із загальним успіхом, динамівці повернулись до готелю, де на них чекали масаж, сауна і відновлювальні процедури.

Дмитро Шаповал з Телфса, Австрія

www.fcdynamo.kiev.ua  

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер