4-й тур групового етапу ЛЄ для орендованих динамівців

4-й тур групового етапу ЛЄ для орендованих динамівців

Найбільше представництво «біло-сині» мають у командах групи H. Ліберецький «Слован», за який грають Сергій Рибалка та Владислав Калитвинцев, мав зіграти непростий матч у гостях проти «Севільї».

Всупереч прогнозам і передматчевим розкладам команда Ярослава Шилгави не програла на «Рамон Санчес-Пісхуан», який у день матчу відвідало 15,000 глядачів.

На 29-й хвилині Перотті вивів севільців уперед. Рахунок 1:0 тримався до середини другого тайму. За 20 хвилин до закінчення матчу Павелка завершив свій сольний рейд через півполя результативним ударом здалеку, принісши своїй команді нічию.

Рибалка вийшов у стартовому складі «Слована» і провів на полі 70 хвилин, після чого був замінений, а Калитвинцев залучився до гри на 63-й хвилині, замінивши Деларджа.

У паралельному матчі групи Н «Фрайбург» Адміра Мехмеді зіграв унічию на виїзді з португальським «Ешторілі». 2,014 глядачів, які зібралися на трибунах «Антоніу Коїмбра да Мота» голів у цьому матчі не побачили. Зате побачили два вилучення – в ​​результаті повторних попереджень наприкінці матчу Хефлера та Геде «Фрайбург» догравав зустріч удев'ятьох.

Мехмеді провів на полі весь другий тайм, замінивши під час перерви Керка.

Після чотирьох турів «Слован» із шістьма очками займає друге місце в групі Н. «Фрайбург» з трьома пунктами на третьому місці. У лідера групи, «Севільї», 8 очок.

Зате одного динамівця вже можна привітати з виходом із групи. Дніпропетровський «Дніпро» у присутності 14,039 глядачів на «Дніпро-Арені» за два тури до завершення групового етапу оформив вихід у плей-офф Ліги Європи, обігравши з рахунком 2:0 португальський «Пасуш де Феррейра».

Перемогу команді Хуанде Рамоса принесли голи Матеуса на 44-й та Коноплянки на 66-й хвилинах, а також надійна гра орендованого у «Динамо» голкіпера Дениса Бойка, який відіграв повний матч. В іграх, що залишилися, «Дніпру» доведеться поборотися з «Фіорентиною» за перше місце в групі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер