4-й тур УПЛ для орендованих динамівців

4-й тур УПЛ для орендованих динамівців

Київський «Арсенал», за який на правах оренди грають Андрій Богданов та Артем Кравець, за присутності 1,787 глядачів приймав на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського полтавську «Ворсклу». Матч завершився внічию 1:1. «Каноніри», які практично всю зустріч грали в меншості після вилучення Шарпара, спромоглися відповісти на гол Дедечка влучним пострілом Аржанова.

Богданов (на фото) знову відіграв увесь матч, а Кравець увійшов у гру на 62-й хвилині за рахунку 0:1, і саме після виходу Артема «каноніри» зрівняли рахунок.

Ужгородська «Говерла», в якій виступають динамівці Сергій Люлька, Віталій Буяльський та Євген Морозенко, також із рахунком 1:1 завершила свій домашній матч проти запорізького «Металурга». Першими на ужгородському стадіоні «Авангард» відзначилися гості
рахунок відкрив Шевчук. Підопічні В'ячеслава Грозного встановили остаточний рахунок завдяки реалізованому Ле Таллеком пенальті.

Люлька провів на полі всі 90 хвилин, Морозенко весь матч залишався на лавці запасних, а Буяльський узагалі не потрапив до заявки на матч.

Ще один футболіст київського «Динамо», голкіпер Денис Бойко, орендований дніпропетровському «Дніпру», взяв участь у виїзній перемозі своєї команди над луцькою «Волинню», відстоявши у воротах команди Хуанде Рамоса весь матч. Гра на луцькому стадіоні «Авангард» завершилася вольовою перемогою дніпропетровців. На м'яч Шумахера гості відповіли голом Джуліано та дублем Селезньова
1:3.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер