5-й тур ЛЄ для орендованих динамівців

5-й тур ЛЄ для орендованих динамівців

Чеський «Слован», за який на правах оренди грають київські динамівці Сергій Рибалка та Владислав Калитвинцев, у п'ятому турі групи Н зустрічався з німецьким «Фрайбургом», у якому виступає інший орендований гравець «Динамо» Адмір Мехмеді.

Гру в Лібереці, на домашньому стадіоні «Слована» «У Ніси», відвідали 8,800 глядачів. Відразу відзначимо, що Адмір Мехмеді пропускав цей матч через пошкодження коліна, а на лавці запасних у «Фрайбурга» було шість гравців замість сімох. До стартового складу «Слована» з динамівців потрапив Сергій Рибалка, а Владислав Калитвинцев залишився в запасі. На 77-й хвилині він також вступив у гру, замінивши Шурала. За чотири хвилини його товариш та співвітчизник Рибалка забив гол, ударом у дотик із меж воротарського майданчика замкнувши скидку Фляйшмана. Щоправда, до цього моменту господарі поля вже програвали з рахунком 0:2 після голів Гінтера на 23-й та Коклена на 73-й хвилинах. У підсумку, зустріч так і завершилася поразкою «Слована» з рахунком 1:2.

Завдяки цій перемозі «Фрайбург» зрівнявся зі «Слованом» за очками, але поступається за особистими зустрічами. В останньому турі команда Мехмеді прийме на своєму полі «Севілью», а Рибалка з Калитвинцевим вирушать до Ешторилу. Теоретично обидві команди можуть випередити «Севілью» та разом вийти до плей-оф.

А ось дніпропетровський «Дніпро», ворота якого захищає орендований у «Динамо» голкіпер Денис Бойко, своє завдання виходу до плей-оф вирішив ще в минулому турі. У п'ятому турі групи Е дніпропетровці приймали на своєму полі румунський «Пандурій» та здобули розгромну перемогу з рахунком 4:1. Голи на будь-який смак забивали Калінич (12-та хвилина), Зозуля (56), Шахов (86) та Кравченко (89). Гості відповіли лише одним голом у ворота Бойка з пенальті, який на 70-й хвилині реалізував Перейра.

Після гри динамівський голкіпер дав флеш-інтерв'ю:

- Денисе, особисто для вас прикро, що не змогли піти з поля, не пропустивши?

- Прикро. Гравець гостей добре пробив пенальті, але шанс відбити був. Однак команда виграла, а для мене насамперед головне це. Свої особисті амбіції на другому плані.

- Як гадаєте, «Дніпру» до снаги тепер переграти «Фіорентину» на виїзді?

- «Фіорентина» – хороша команда. З такими командами завжди приємно змагатися, тому що вони самі дають грати. Буде хороший матч. Вийдемо грати на перемогу. Мотивація буде присутньою, тому що команда хоче посісти перше місце.

У гостьовій грі останнього туру з «Фіорентиною» команда Хуанде Рамоса побореться за першу сходинку в групі.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер