70 матчів Сьоміна, четвертий дубль Ярмоленка

70 матчів Сьоміна, четвертий дубль Ярмоленка

Здобувши перемогу над «Олександрією» (4:0), «Динамо» продовжило свою безпрограшну домашню серію до шістнадцяти матчів. Востаннє «біло-сині» програвали на стадіоні ім. Валерія Лобановського в 16-му турі минулого чемпіонату, коли поступилися землякам із «Оболоні» (0:2).

Не пропустивши у свої ворота жодного м'яча, «Динамо» провело 180-й матч без пропущених м'ячів у рідних стінах. Особисто для голкіпера Олександра Шовковського цей поєдинок став 190-м «сухим» у чемпіонатах України.

Для головного тренера «Динамо» Юрія Сьоміна звітний матч став 70-м у вітчизняній Прем'єр-лізі. Під його керівництвом «біло-сині» виграли 57 поєдинків та лише у п'ятьох поступилися (різниця м'ячів – 166:43).

Андрій Ярмоленко, який оформив дубль у ворота «Олександрії», вчетверте в кар'єрі забив два м'ячі в одній грі. Раніше подібним чином динамівець засмучував луганську «Зорю», луцьку «Волинь» та дніпропетровський «Дніпро». Успішна гра у вчорашньому поєдинку дозволила йому вийти на друге місце в бомбардирських перегонах – тепер у його активі 10 м'ячів. Попереду лише нападник «Волині» Майкон, в якого на один влучний удар більше.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер