7-й тур УПЛ для орендованих динамівців

7-й тур УПЛ для орендованих динамівців

Одна з таких команд, столичний «Арсенал», приймала на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського «Іллічівець» із Маріуполя. 1,787 глядачів, які відвідали матч, стали свідками двох швидких голів у виконанні гостей, на що «каноніри» спромоглися відповісти лише одним взяттям воріт.

У грі взяли участь обидва орендованих «Арсеналу» динамівця, причому обидва вийшли на поле в стартовому складі. Андрій Богданов, який відсидів у минулому турі одноматчеву дискваліфікацію, перебував у грі до фінального свистка, а Артема Кравця замінили на 81-й хвилині на Филиппова.

Ужгородська «Говерла», яка має найбільше представництво орендованих динамівців серед команд УПЛ, у 7-му турі грала на виїзді з львівськими «Карпатами». Західноукраїнське дербі зібрало на трибунах стадіону «Україна» 9,100 глядачів та завершилося перемогою львів'ян із рахунком 1:0.

У заявці ужгородців на матч не виявилося Віталія Буяльського та Євгена Морозенка, зате всі 90 хвилин на полі провів Сергій Люлька.

Нарешті, в центральному матчі туру «Дніпро» – «Шахтар» узяв участь орендований голкіпер «біло-синіх» Денис Бойко. Він став одним із героїв упевненої перемоги «Дніпра» над чинним чемпіоном країни, свідками якої на власні очі стали 29082 глядачі, які прийшли цього вечора на стадіон «Дніпро-Арена».

М'яч, пропущений Денисом уже в компенсований арбітром час, став лише «голом престижу» для «гірників» й анітрохи не зіпсував враження від упевненої гри голкіпера протягом усього поєдинку. Долю зустрічі вирішив дубль вихованця «Динамо» Романа Зозулі (на фото), а також гол Селезньова з пенальті, який заробив усе той же Зозуля.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер