80 років… Друзі вітають «Динамо»

80 років… Друзі вітають «Динамо»

80 років… Багато це чи мало? Людей, які прожили 80 років, називають дідусями та бабусями, вони отримують пенсії, їм поступаються місцем у громадському транспорті. Багато не доживають до цього віку в силу різних причин. У будь-якому випадку, для людини 80 років – це дуже великий відрізок.

Те ж саме можна сказати і про футбольний клуб. За 80 років життя у спортивному світі в клубі змінюється не одне покоління футболістів, які приносять йому перемогу та славу і чиї імена навіки вписуються в історію. Футбольному клубові «Динамо» (Київ) цього року виповнюється 80 років. Святкування з цього приводу тривають цілий рік, а футболісти, відчувши відповідальність, покладену на них, виграли всі можливі трофеї на внутрішній арені.

За 80 років у «Динамо» (Київ) з’явилося багато друзів по всьому світу. Тому у рік свого ювілею воно отримало багато вітань від усіх, із ким аз ці роки зводила доля. Щиро привітали динамівців президенти ФФУ Григорій Суркіс і ПФЛ Равіль Сафіуллін, член Виконавчого комітету ФІФА Франц Беккенбауер, який уболівальникам запам’ятався по матчах із «Баварією» за Суперкубок УЄФА 1975 року, віце-президент УЄФА Шенез Ерзік.

Із державних чиновників знаменну дату в історії «Динамо» відзначили Президент України Віктор Ющенко, міністр житлово-комунального господарства України Олександр Попов, перший заступник Голови Верховної Ради України Адам Мартинюк, перший заступник Міністра Кабінету Міністрів України Іван Куцик, Перший заступник Міністра Володимир Хандогій.

Прозвучали теплі слова також від керівників українських клубів, суперників «Динамо» в чемпіонаті Україні – президентів «Шахтаря» Рината Ахметова, «Таврфї» Сергія Куніцина, «Металіста» Олександра Ярославського, «Кривбаса» Олександра Лівшиця. Також було отримано багато вітальних листівок від зарубіжних клубів. «Динамо» (Київ) вітають Російський Футбольний Союз, ФК «Москва», «Локомотив» (Москва), «Сатурн» (Раменське, Московська обл.), «Спартак» (Москва), «П’юнік» (Єреван), «Борусія» (Дортмунд, Німеччина), «Байєр» (Леверкузен, Німеччина), «Фейєноорд» (Роттердам, Голландія), «Бенфіка» (Лісабон, Португалія).

Окрім того, наш клуб привітали Голова Координаційної ради з фізичної культури і спорту динамівських товариств Білорусії, Росії та України, генерал-майор Юрій Бородін, Голова ради директорів «Індустріального Союзу Донбас» Сергій Тарута, а також перший заступник генерального директора корпорації Олег Мкртчан, депутат Державної Думи РФ, голова правління Фонду «Національна академія футболу», заслужений тренер України Анатолій Заяєв, заслужений тренер України, гравець «Динамо» 1950-х Тіберій Попович і т.д.

«Динамо» (Київ) щиро вдячне всім за теплі слова. У подальшому клуб докладе максимум зусиль, щоб виправдати покладені надії, не осоромити своє славне ім’я , і прагнутиме до підкорення нових висот.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер