85-річний ювілей: вшанування знаменитих динамівців

85-річний ювілей: вшанування знаменитих динамівців

Зараз повним ходом йдуть останні приготування, уточнюється програма заходу. Детальніше про це розповів один із його організаторів, відомий у минулому футболіст «Динамо», а нині президент асоціації ветеранів футболу міста Києва Віктор Хлус.

- Ми хочемо зробити так, щоб цей вечір надовго запам'ятався навіть бувалим на своєму віку динамівцям Києва. Саме вони
близько ста гравців команди різних часів, які підтвердили свою участь у вечорі, будуть у центрі уваги і головними дійовими особами заходу. Всіх їх відзначимо пам'ятними ювілейними нагородами, їм будуть присвячені овації залу. Всього на вечір прийдуть приблизно п'ятисот гостей.

Культурна програма включатиме виступи естрадних виконавців, а також перегляд спеціально підготовленого фільму, присвяченого 85-річному ювілею «Динамо». Буде і вільна хвилинка, в якій ветерани зможуть поспілкуватися, та й просто відпочити душею.

Ми запросимо всіх
колишніх гравців «Динамо», які проживають у Києві, хтось приїде з інших міст. Серед почесних гостей очікуємо Ігоря та Григорія Суркісів, голову Верховної Ради України Володимира Литвина (він, до речі, уболівальник «Динамо» і часто відвідує домашні матчі), главу Київської міськадміністрації Олександра Попова, президента ФФУ Анатолія Конькова та багатьох інших.

Окремо відзначимо команду ветеранів «Динамо». Не старіючі душею і тілом хлопці на гідному рівні провели цей рік і зіграли мінімум по одному матчу в кожному з регіонів України.

Зараз у нас йдуть останні приготування. Активну участь в організації заході беруть футбольний клуб «Динамо» (Київ), Федерація футболу міста Києва, Асоціація ветеранів футболу міста Києва. Нашими спільними зусиллями постараємося зробити цей вечір по-справжньому святковим і незабутнім.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер