8 динамівців у складі збірної України U-18 стали п’ятими на турнірі Вацлава Єжика

8 динамівців у складі збірної України U-18 стали п’ятими на турнірі Вацлава Єжика

В останній ігровий день наші хлопці в матчі за п’яте місце впевнено переграли своїх однолітків із Росії. «Синьо-жовті» відкрили рахунок – на 26-й хвилині відзначився динамівець Мащенко. На 49-й хвилині росіяни зрівняли рахунок, але далі забивали вже виключно українці – ще один представник нашої команди Ісаєнко, Холод та Харжевський. У підсумку, 4:1 – впевнена перемога збірної України.

Всього у стартовому складі на поле вийшли п’ятеро з восьми викликаних динамівців: окрім уже згаданих півзахисника Вадима Мащенка та нападника Євгена Ісаєнка, це захисник Ілля Малишкін та півзахисники Максим Духан і Богдан Білошевський.

Турнір Вацлава Єжика

Матч за 5-е місце

Україна U-18 – Росія U-18 – 4:1

Україна: Бабічин – Слива, Снурніцин, Харжевський, Муравський, Білошевський, Холод, Духан, Мащенко, Ісаєнко, Малишкін

Голи: Мащенко (26), Ісаєнко (59), Холод (68), Харжевський (70).

Нагадаємо, що на турнірі підопічні Сергія Попова стартували з перемоги у серії післяматчевих пенальті над однолітками зі Словаччини (основний час завершився внічию 0:0). Місце у стартовому складі було надано одразу шістьом представникам нашого клубу: Малишкіну, Білошевському, Ващищину, Приходьку, Духану, Ісаєнку.

У другому поєдинку наша збірна поступилася господарям змагань – чехам з рахунком 0:3.

У наступний ігровий день «синьо-жовті» у серії пенальті програли Ісландії. А від «Динамо» у поєдинку взяли участь воротар Малиш та польові гравці Білошевський, Ісаєнко, Приходько, Мащенко.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер