9-й день другого збору в Марбельї

9-й день другого збору в Марбельї

У розкладі було передбачене лише одне вечірнє тренування, а от до обіду футболістам було надано вільний час. Більшість залишилися в готелі, зайвий раз зазирнувши до спа-центру або відпочиваючи в номерах, а деякі вирішили поїхати до міста й походити по магазинах у пошуках подарунків та сувенірів рідним та друзям.

Увечері же на динамівців чекало тренування. Зазначимо, що тренерський штаб керував ним у
неповному складі Андрій Баль та Юрій Роменський після обіду вирушили до Севільї, щоб на власні очі спостерігати за діями футболістів «Динамо» в матчі за національну збірну України проти Норвегії. Необхідно визнати, присутність тренерів на трибунах виявилася «на фарт» один із представників «біло-синіх», а саме Андрій Ярмоленко, відзначився забитим м'ячем у воротах скандинавської команди, наприкінці першого тайму встановивши, як виявилося, остаточний рахунок у матчі 2:0.

Але повернемося до тренувального табору «Динамо». Вечірнє заняття практично повністю базувалося на роботі з м'ячем. Звичайно, ігрові вправи більше до душі хлопцям, тому всі тренувалися невимушено та з посмішками на обличчях. А в Лукмана Аруни, коли він дізнався про те, що його співвітчизники на Кубку Африки після першого тайму обігрують Малі з рахунком 3:0 та один із м'ячів на рахунку Брауна Ідейє (підсумковий рахунок матчу 4:1, й Нігерія у фіналі зустрінеться з Буркіна-Фасо прим.), так і зовсім з'явилися додаткові сили під час двосторонки.

Заїхавши до готелю та повечерявши, інтереси динамівців знову розділилися. Одні дивилися організовану по інтернету в кімнаті наукової групи трансляцію товариського поєдинку між Україною та Норвегією, інші ж вирушили на центральний стадіон Марбельї, де зустрічалися між собою збірні Росії та Ісландії.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер