А-Банк виступив генеральним партнером футбольного клубу «Динамо» Київ

А-Банк виступив генеральним партнером футбольного клубу «Динамо» Київ

Уже 13.02.2021 року гравці ФК "Динамо" Київ вийдуть на поле в ​​новій формі з логотипом мобільного додатка ABank24

"Футбольний клуб "Динамо" Київ - це один із яскравих представників нашої країни у світі футболу, клуб із великою історією перемог. Для нас велика честь виступити генеральним партнером футбольного клубу "Динамо" Київ і зробити свій внесок у розвиток українського футболу", - говорить голова правління А-Банку Юрій Кандауров

"Перед київським "Динамо" завжди ставились найвищі завдання – уже понад 80 років команда бореться за першість в усіх турнірах, у яких бере участь. Партнери, які нам у цьому допомагають, теж мають бути першими у своїй галузі або прагнути цього. Упевнений, що з новим генеральним партнером ми зможемо зробити крок уперед до нових футбольних вершин", - зазначає президент ФК "Динамо" Київ Ігор Суркіс

Сторони впевнені, що співпраця буде взаємовигідною й успішною як для "Динамо" Київ, так і для А-Банку. Банк розраховує побачити в рядах своїх клієнтів усіх уболівальників футболу та просто цінителів актуальних фінтех-рішень.


Про А-Банк

А-БАНК представлений на ринку банківських послуг понад 25 років. Послугами Банку користуються понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета Банку - надання сучасного та технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України - 232 відділення готові надати якісний сервіс кожному клієнту.

За новинами А-Банку стежте на офіційних сторінках Facebook, Instagram, Youtube, TikTok

Про "Динамо" Київ

Футбольний клуб "Динамо" Київ є визнаним у світі лідером українського футболу. Команда має унікальну історію перемог і футбольних рекордів, багато з яких уже нікому не вдасться перевершити. Київське "Динамо" - єдина команда на пострадянському просторі, яка завжди боролася за найвищі нагороди та ніколи не втрачала свого місця в еліті. Сьогодні "Динамо" виступає одразу в трьох турнірах, за підсумками яких має нагоду вже навесні вчергове поповнити колекцію своїх титулів і трофеїв. Вихованці "Динамо" тричі ставали володарями "Золотого м’яча" найкращому футболісту Європи. Футболісти "Динамо" завжди були і є сьогодні основою національної збірної України. І головні перемоги у "Динамо" ще попереду!  

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер