Абонемент 2013/14: отримай подвійну знижку

Абонемент 2013/14: отримай подвійну знижку

Звертаючи до уваги непросту економічну ситуацію в країні і відсутність у людей можливостей виділяти кошти зі скромних сімейних бюджетів, керівництво «біло-синіх» максимально розширило програму лояльності, зробивши доступним відвідування домашніх ігор «Динамо» для всіх категорій вболівальників. Причому як у внутрішній першості, так і на міжнародній арені.

Почнемо з самого початку. Щоб отримати 10% знижку на сезонний абонемент категорії Public, який включає в себе відвідування матчів у чемпіонаті та Кубку України, досить його придбати до початку сезону, тобто до гри в чемпіонаті проти «Волині» (попередня дата - 14 липня). У підсумку вартість самого доступного абонемента 2013/14 в Public знизиться зі 150 гривень до 135, а дорогого - з 1500 до 1350 гривень. При цьому щасливому володареві абонемента на місці вручається презент у вигляді журналу «Динамо Київ» та стартового пакета Life :)

Але і це ще не все! Власник сезонного абонементу отримує першочергове право викупу квитків на єврокубкові матчі на місце, яке вказане в абонементі, зі знижкою 10%! Порахувавши можливу кількість матчів, економія вийде дуже істотною.

Це тільки кілька причин, чому вболівальнику вигідно придбати сезонний абонемент. Інші плюси, окрім економічних, у вигляді економії часу і відсутності головного болю при купівлі квитка на кожен матч, помітні неозброєним оком.

Отримай своє персональне місце на НСК «Олімпійський» у футбольному сезоні 2013/14 вже зараз!

Придбати абонементи на сезон 2013/14рр. можна в касах стадіону «Динамо» імені В. Лобановського (вул. Грушевського, 3, з 10.00 до 19.00 без перерви та вихідних), або НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55, щодня з 10:00 до 19:00 , перерва з 13:00 до 14:00).

P.S. Додаткову інформацію про продаж абонементів читайте в розділі «Абонементи».

www.fcdynamo.kiev.ua

* Фото В.Раснер

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер