Абонемент «Динамо» + «Пілот» + удача = поїздка до Австрії

Абонемент «Динамо» + «Пілот» + удача = поїздка до Австрії

Розіграші проходять перед домашніми матчами «Динамо» чемпіонату України сезону 2013/2014.

У перерві матчу 12-го туру УПЛ між «Динамо» та донецьким «Металургом» щасливому власнику сезонного абонемента нашого клубу з 19-го сектора Євгену КОШМАНУ (на фото) було вручено сертифікат на тижневий відпочинок на гірськолижному курорті в Австрії.

Переможець розіграшу отримав путівку до справжньої Мекки гірськолижного туризму. Незабутні враження, найчистіше морозне повітря та найдовші й круті траси в Альпах – ось, що обіцяє переможцю путівка від компанії ПИЛОТ!

Клубні ЗМІ зустрілися з Євгеном, щоб ближче з ним познайомитися та дізнатися, як він сприйняв приємну новину про отримання призу:

- Це вже другий сезон, як я купую абонемент на матчі «Динамо». Вперше придбав його минулого року, як тільки дізнався, що є така можливість. Відчув, наскільки це зручно й вигідно, тому нинішнім літом вирішив повторити досвід. Я вболіваю за «Динамо» із самого дитинства, років із 10-ти. Якщо чесно, про акції від партнерів клубу взагалі не знав, тому, коли мені подзвонили й повідомили, що я виграв путівку до Австрії, для мене це було шоком, таким собі приємним сюрпризом. Я, власне, й анкету заповнював, коли в метро їхав, тож, про всяк випадок, і ставився до цього абсолютно несерйозно. Звичайно, я відразу в це не повірив. Але потім усе виявилося правдою, тож емоції переповнюють!

- Ви можете назвати себе щасливою людиною, вам часто щастить?

- Мабуть, ні, не можу, це, напевно, моя перша подібна перемога. Мені навіть друзі спочатку не повірили, подумали, що я їх розігрую, й у свою чергу також із мене кепкували. Так тривало до того часу, поки я не вийшов на стадіон та не отримав цю путівку.

- Де ви перебували, коли вам повідомили про результати розіграшу?

- Я їхав у машині на роботу, яка пов'язана з автозапчастинами, й якраз стояв у заторі. Враховуючи, що в той день «Динамо» ще й перемогло донецький «Металург» із таким розгромним рахунком 9:1, відчуття були просто неймовірні! Я вже й не пам'ятаю, коли наша команда востаннє вигравала з таким рахунком. Словом, було неймовірно приємно, чудовий день видався.

- Чи встигли ви поспілкуватися з кимось із футболістів, коли виходили отримувати приз із підтрибунного приміщення?

- На жаль, ні. Але коли побачив, що всі гравці та тренери «Динамо» проходять прямо повз мене на відстані витягнутої руки, емоції були, мабуть, ще сильніші, ніж від виграшу путівки до Австрії від компанії «ПИЛОТ». Хто улюблений футболіст? Усіі подобаються однаково, я вболіваю за команду загалом. Відзначив би, напевно, українців Ярмоленка, Безуса  це молоді, перспективні хлопці.

- Путівка на двох, ви вже вирішили, з ким поїдете?

- Так, звичайно, зі своєю дівчиною.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер