Абонемент «Динамо» дозволив виграти приз від «Спортсаммит»

Абонемент «Динамо» дозволив виграти приз від «Спортсаммит»

Цього дня, 6 жовтня, його улюблена команда перемогла з розгромним рахунком 9:1, але це був для нього не останній приємний момент. Оскільки Володимир є власником абонемента на матчі цього сезону, він став переможцем акції, яку організував партнер київського клубу – магазин спортивних товарів «Спортсаммит» (http://www.sportsummit.com.ua/). В якості подарунка він отримав спортивний велосипед, а також величезну кількість позитивних емоцій.

- Як довго ви є вболівальником « Динамо»?

- Вболіваю вже давно, напевно, років сім-вісім, з того часу, як переїхав жити до Києва з міста Богуслав Київської області.

- Чим займаєтеся по життю, де працюєте?

- Я працюю у сфері оптових продажів. Займаюся продажем футбольного екіпірування, тому тема футболу та «Динамо» зокрема для мене дуже близька. Абонементи купую вже 4-5 сезонів поспіль. Почав це робити, ще коли команда грала на стадіоні «Динамо» ім. Лобановського, тепер продовжую ходити на НСК «Олімпійський».

- Як ви дізналися, що стали переможцем акції?

- Мені подзвонив менеджер із магазину спортивних товарів «Спортсаммит» та повідомив радісну новину про те, що я виграв велосипед. Нічого подібного раніше зі мною не траплялося. Я спочатку зовсім не повірив, відразу заглянув до інтернету, щоб дізнатися, чи справді це можливо? Адже стільки абонементів, людей, а переможцем став саме я. На щастя, все підтвердилося, й я дуже цьому радий.

- Кому першому ви повідомили цю новину ?

- Я спочатку розповів дружині, а потім друзям та знайомим, із якими ми разом відвідуємо матчі. Їхньою першою реакцією було здивування, казали: «Невже таке справді буває, що звичайні люди виграють призи від свого улюбленого клубу?» Але всі сумніви зникли, коли на стадіоні під час матчу «Динамо» – «Металург» Д я забрав свій подарунок. Тоді вже всі остаточно повірили.

- Які відчуття від велосипеду?

- Уже встигнув випробувати свій подарунок київськими дорогами . Чудовий велосипед, дуже якісний, справді, професійний.

- Коли вам вручали приз, ви певний час провели у підтрибунному приміщенні. Чи спілкувалися ви з кимось із футболістів?

- На жаль, поспілкуватися не вдалося, всі були зосереджені на грі, але мені вдалося з близької відстані побачити кумирів, за яких я вболівав, яких бачив по телевізору, на стадіоні. Це Андрій Ярмоленко, тренери – Ребров, Блохін. Вони справжні легенди українського футболу. Відчуття, звичайно, неймовірні. Коли ти багато чув про людей, багато читав про них, а тепер вони перебувають на відстані півметра від тебе, відчуваєш себе шалено щасливим. Тепер рекомендую всім своїм знайомим купувати абонементи, брати участь в акціях та разом цілим сектором ходити на матчі улюбленого «Динамо»!

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер