Абонементи: школярі, студенти, сім'я

Абонементи: школярі, студенти, сім'я

Сезонний абонемент являє собою пластикову картку з індивідуальним номером і серією. Абонемент є дійсним протягом усього футбольного сезону 2013/14 рр. і дає право власнику відвідувати всі домашні матчі «Динамо» у чемпіонаті та Кубку України (окрім фіналу), а також отримувати ряд знижок і переваг у порівнянні з не власником абонемента.

«Шкільний сектор» (12 сектор)

Вартість абонементу – 15 гривень.

Для придбання абонементу необхідно пред'явити касиру діючий учнівський квиток.

Для оформлення групової заявки необхідно заповнити форму за підписом керівника навчального закладу і принести до Фан-клубу ФК «Динамо» Київ (вул. Грушевського, 3). На кожних 10 дітей у груповій заявці передбачена можливість купівлі ідентичного абонемента для одного супроводжуючого дорослого.

У разі виникнення сумнівів щодо віку дитини, адміністрація (стюард) має право вимагати пред'явлення шкільного посвідчення.

Для забезпечення безпеки у зоні «Шкільного сектору» на кожній грі присутня посилена охорона стюардів, заборонено куріння і вживання спиртних та слабоалкогольних напоїв.

«Студентський сектор» (23 сектор)

Стандартна вартість річного абонемента у цей сектор – 150 гривень, для студентів (за наявності студентського квитка) вартість знижена на 10% і становить - 135 гривень.

«Сімейний сектор»

Вартість абонементу – 900 гривень, при придбанні двох абонементів третій – дитині до 16-ти років безкоштовно, при пред'явленні свідоцтва про народження.

У разі виникнення сумнівів щодо віку дитини, адміністрація (стюард) має право вимагати пред'явлення свідоцтва про народження.

Переваги власників абонементів:

  • Економія часу на придбання квитків на кожен домашній матч «Динамо»;
  • Персональне місце на стадіоні НСК «Олімпійський»;
  • Безкоштовний доступ до Wi-Fi на стадіоні;
  • Першочергове право викупу квитків на єврокубкові матчі на місце, яке вказано в абонементі, зі знижкою 10%;
  • Участь у розіграші призів і програм лояльності, організованих клубом та його партнерами;
  • Розіграш призів від спонсорів серед володарів абонементів;
  • Знижки на купівлю клубної атрибутики у фірмових магазинах ФК «Динамо» (Київ). Розмір знижок від 5 до 10% залежно від категорії товару;
  • Участь у коаліційній програмі лояльності «Динамо». Список партнерів, привілеїв і знижок будуть представлені на офіційному сайті ФК «Динамо» (Київ).

У якості додаткового бонусу абонемент будь-якої категорії дає право безкоштовного відвідування домашніх матчів «Динамо» в «Об'єднаному турнірі», який пройде з 27 червня по 7 липня.

До уваги майбутніх власників абонементів!

Переконливе прохання завантажити і заповнити анкету, яку перед придбанням абонемента пред'явити касиру. Це дозволить налагодити якісну комунікацію між ФК «Динамо» та власниками абонементів у акціях і маркетингових програмах Клубу в сезоні 2013/2014 рр..

Детальну інформацію ви можете дізнатись за телефонами:

(044) 597 0015, (044) 597 0016

Слідкуйте за оновленнями на офіційному сайті!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер