adidas представив нову домашню форму для ФК «Динамо» Київ

adidas представив нову домашню форму для ФК «Динамо» Київ

У новому сезоні команда виступатиме у білій формі зі світлими горизонтальними смугами. На формі розміщено логотип і традиційні три смужки adidas, а також емблема клубу. Гетри прикрашені динамівським символом – великою буквою «Д».

При розробці нової форми дизайнери надихнулися тріумфальним в історії клубу 1986 роком, коли ФК «Динамо» Київ, який обіграв у фіналі «Атлетико» Мадрид, став переможцем Кубка володарів кубків УЄФА. День переможного матчу 1986 був вписаний золотими літерами в історію клубу.



Нова екіпіровка динамівців поєднує в собі функціональність та бездоганний стиль adidas.

При розробці нової ігрової форми використовувалась унікальна технологія ClimaCool. Саме вона покликана допомогти спортсменам із легкістю справлятися з поставленими завданнями в умовах максимальних фізичних навантажень.

Завдяки поєднанню тканин і сітчастого матеріалу, з поверхні тіла виводиться зайва волога, підтримуючи оптимальну температуру та забезпечуючи футболісту комфорт під час гри.

Нова екіпіровка ФК «Динамо» Київ надійде у продаж після офіційної презентації 24 липня 2014 р. і буде доступна в усіх концептуальних магазинах adidas.

* Фото А.Лукацький

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер