adidas відкрив у Києві унікальний простір для вуличного футболу – The BASE

adidas відкрив у Києві унікальний простір для вуличного футболу – The BASE

Простір розташовано на Подолі, у приміщенні заводу Tetra Pak, неподалік від станції метро «Тараса Шевченка», за адресою Межигірська, 82. Він стане меккою, так званою «базою» для столичних вболівальників футболу, а також гостей столиці протягом тижня – до фіналу чоловічої Ліги чемпіонів. До речі, фінальний матч буде транслюватися на величезному екрані в приміщенні The BASE.

adidasTheBASEKyiv — це поєднання вуличного й професійного футболу на території одного з найбільш урбаністичних місць Києва, де під одним дахом розташувався цілий стадіон з трибунами, клітка для гри в панну й майданчик для стрит-футболу, лаундж та розважальні зони, включаючи фуд-корт, кікер, пінг-понг.

Для гостей створено всі умови для занурення в атмосферу футбольного свята. Тут є майданчики для гри 5 на 5, 2 на 2 і навіть 1 на 1. Усім відвідувачам Бази також буде запропоновано протестувати футбольні новинки від adidas.  Завдяки тому, що простір повністю критий, гравці не залежатимуть від погодних умов і зможуть тренуватися в будь-який зручний для них день.

Окрім безкомпромісних футбольних баталій на відвідувачів The BASE Kyiv чекають батли на PlayStation, вечірки, турніри та майстер-класи. Гості простору мають змогу поспілкуватися з професійними гравцями, сфотографуватися з кубком UEFA Champions League і просто чудово провести час із друзями під класну музику.

Приміром, на офіційне відкриття простору завітав відомий гравець київського «Динамо» Віталій Косовський, півфіналіст Ліги чемпіонів, який нині працює тренером у динамівській академії. Він підкреслив важливість таких заходів для популяризації здорового способу життя і зокрема футболу серед дітей та виразив сподівання, що подібних заходів буде все більше в нашій країні.

Ще одним зірковим гостем The BASE Kyiv у перший день став бразильський форвард «біло-синіх» Жуніор Мораес, який давно є обличчям бренду adidas. Жуніор завітав до простору разом зі своєю дружиною та скористався можливістю зробити з нею пам’ятні фото як з чоловічим, так і з жіночим Кубками чемпіонів. До слова, сфотографуватися з трофеями та навіть одразу отримати надруковане пам’ятне фото отримали змогу всі гості простору.

Мораес також взяв участь у конкурсі, головним призом якого була пара інноваційних бутс від adidas. За умовами конкурсу треба було влучити у певні зони воріт, за що учасникам нараховувалися бали. Однак до трійки фіналістів бразилець не увійшов – у цьому конкурсі вправнішими виявилися прості вболівальники.

Жуніор поділився своїми враженнями від побаченого:

«Це чудове місце для того щоб добре провести час. Відчувається особлива атмосфера наближення фіналу Ліги чемпіонів. Я і сам з радістю беру участь в конкурсах. Мені тут подобається! Шкода тільки, що на сам фінал я не потраплю, оскільки запланував поїздку до Бразилії, аби побачити свою сім’ю.

Ми з дружиною сфотографувалися з Кубками. Не можна втрачати таку нагоду. Однак я важко працюю і вірю, що все ж буду близьким до того, аби виграти цей трофей. На жаль, цього року ми вилетіли з Ліги чемпіонів на ранній стадії, проте провели непоганий сезон у Лізі Європи. Ми цілком могли пройти куди далі, навіть зіграти у фіналі, проте у протистоянні з «Лаціо» нам не вистачило досвіду. У римлян його куди більше. Я щасливий, що мої голи допомогли команді, і мені дуже приємно, що моє ім’я серед таких відомих форвардів, як Іммобіле, у списку найкращих бомбардирів турніру. Я маю подякувати за це моїм партнерам по команді, без них я би не забив ці голи.

Гадаю, проведення фіналу у Києві та все, що з ним пов'язане – це, передусім, величезна мотивація для дітей, які захоплюються футболом. Вони переймаються цією атмосферою великого футболу, великого свята, бачать, наскільки прекрасним є цей вид спорту, і самі хочуть чогось добитися у спорті. Тож adidas робить дуже корисну справу.

Звісно, українці хотіли б побачити у фіналі українську команду, це було би неймовірно. На жаль, поки ця вершина залишається непідкореною, але поступово рівень футболу в Україні відроджується. Подивіться, скільки молодих талановитих гравців зараз у «Динамо» - клуб багатий завдяки цим «діамантам», у них є потенціал стати видатними гравцями, тож у майбутнє можна дивитися з великим оптимізмом. Сподіваюсь, одного дня українські вболівальники теж побачать свою команду в фіналі.

Коли  в мене почалися партнерські відносини з adidas, я побачив наскільки сильним є цей бренд. Я дуже щасливий бути частиною цієї команди, тому що вони роблять дивовижне футбольне екіпірування!»

Ключовими заходами The BASE Kyiv стануть футбольні турніри Young Champions для підлітків 13—15 років та вже відомий футбольній аудиторії столиці Tango League (16-25 років).

Реєстрація на всі турніри відкрита на сайті www.adidas.com/thebase.

Робота The BASE Kyiv завершиться 26 травня спільним переглядом трансляції фіналу Ліги чемпіонів УЄФА на великому екрані.

А фінал жіночої Ліги чемпіонів, у якому зустрінуться «Ліон» і «Вольфсбург», відбудеться 24 травня на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського о 19:00 за київським часом.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер