Адольф Хюттер: «Переглянули три гри за участі «Динамо»

Адольф Хюттер: «Переглянули три гри за участі «Динамо»

- Незважаючи на всі обставини, я вважаю, що у цьому протистоянні ми маємо шанси пройти далі. Завтра ми маємо продемонструвати серйозну гру, яка буде насиченою тактичними прийомами та ходами. Ми маємо грати дуже дисципліновано.  Динамівці дуже сильно грають на своєму полі, тому нам треба зробити все, аби перед матчем-відповіддю зберігати хороші шанси на загальний успіх.

- Минулого року ми бачили «Янг Бойз в Україні, знаємо, на що здатна команда. Як ви оцінюєте рівень своєї команди, чи стала вона сильнішою ніж торік?

- Важко відповісти на це запитання, адже ми зіграли всього одну офіційну гру в цьому сезоні. У складі відбулося кілька змін, з'явилося багато нових молодих гравців. Тим не менше, ми підходимо до протистояння зі внутрішньою впевненістю та вірою в нашу команду.

- Вже кілька років «Янг Бойз» не може стати чемпіоном країни. Чого не вистачає для успіху - фінансування, сильних гравців чи футбольного щастя?

- На внутрішній арені ми довго конкуруємо з «Базелем», який останні вісім років ставав чемпіоном. Цього року ми зробимо чергову спробу змінити це. Вважаю, що одного футбольного щастя недостатньо для перемоги у сезоні, для цього потрібна щоденна кропітка робота.

- Олександр Хацкевич зізнався, що тренерський штаб «Динамо» аналізував три матчі вашої команди. Скільки матчів за участі Динамо ви переглядали?

- Ми також дивилися три матчі. Суперкубок України, а також ігри «Динамо» з «Чорноморцем» та з «Шахтарем».

- Чи є у вас кадрові втрати напередодні матчу? Кого з гравців «Динамо» ви побоюєтеся?

- Серйозних проблем немає, немає жодного травмованого гравця. Маючи у своєму складі таких гравців, як Ярмоленко та Мбокані, «Динамо» є дуже серйозним суперником. Ми розуміємо, яке випробування на нас очікує. Нам треба мобілізувати всі сили, добре зіграти як в атаці, так і в обороні. Сподіваюся, ми будемо в змозі добитися хорошого результату.

- Минулого року ви поступилися «Шахтарю» в першому матчі з рахунком 0:2 і пройшли далі. Чи влаштує вас цей результат завтра?

- Важко сказати, який результат нас влаштує у першому матчі. Намагатимемося добитися якомога кращого результату напередодні матчу-відповіді. Думаю, цього ж прагне і наш суперник.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер