АЕК - «Динамо»: передматчева пресконференція Мірчі Луческу та Сергія Сидорчука

АЕК - «Динамо»: передматчева пресконференція Мірчі Луческу та Сергія Сидорчука

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу та капітан команди Сергій Сидорчук провели пресконференцію на стадіоні «АЕК Арена» напередодні поєдинку 5-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА з кіпрським АЕКом:

- Вам доводиться багато переїжджати, як ця обставина впливає на команду?

- Це непросто. Ми, дійсно, багато подорожуємо, у нас немає змоги нормально тренуватися, ми не проводимо матчі вдома, зі своїми глядачами. Все це дуже непросто. Але завтра у нас черговий поєдинок, і я сподіваюся, мої гравці виглядатимуть добре.

- Чого очікуєте від завтрашнього матчу? Які компоненти власної гри хотіли б покращити, порівняно із матчем у Польщі, та чому приділите увагу у діях суперника?

- Щодо АЕКу, це хороша команда, побудована на іноземних футболістах, у яких є великий досвід, адже вони грали у найкращих європейських лігах – в Іспанії, Англії, Португалії, тощо, а також на декількох кіпрських гравцях. Я дивився минулий матч, вони виглядають добре. Також у команди дуже хороша фізична форма та й взагалі вони грають у хороший футбол, мають великі можливості для зростання. Очікую важкий матч, адже суперник перебуває у хорошому функціональному стані. Крім того, у них просто фантастичний стадіон, чудовий газон. Вони тренуються один раз чи двічі на день, перебувають зі своїми сім’ями у чудовій країні. Ми маємо проявити у завтрашній грі величезне бажання, адже ця перемого для нас надзвичайно важлива. Ще ніколи ми не опинялися у такій важкій ситуації, але думаю, ми впораємся.

Сергій Сидорчук:

- Ми готові до завтрашньої гри, дивилися наш попередній матч із АЕКом. Впевнені, що маємо грати краще, ніж робили це у Кракові.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер