Африканські представники «Динамо»

Африканські представники «Динамо»

Тут київське «Динамо» представлене двома футболістами, які отримали запрошення до своїх національних збірних. Це нападник Браун Ідейє, який захищає кольори Нігерії, та Юнес Беланда, який виступає за Марокко .

Першими свій матч провели нігерійці. Команда Стівена Кеші проводила вирішальний поєдинок проти Малаві за перше місце групи «F», яке дає право на вихід до третього раунду відбіркового турніру. Перед матчем «суперорли» випереджали Малаві на два очки, тому їх влаштовувала й нічия. Однак нігерійці перевиконали завдання, забивши у ворота прямих конкурентів два м'ячі.

Ідейє було заявлено на гру, але він так до кінця матчу й залишився в запасі.

Зазначимо, що в третьому раунді відбіркового турніру суперником Нігерії стане переможець однієї з решти дев'яти груп. Команда, яка отримає путівку на чемпіонат світу до Бразилії, визначиться у двоматчевому протистоянні. Ігри цієї стадії відбудуться 11-15 жовтня та 15-19 листопада 2013 року.

Збірна Марокко ще раніше втратила шанси пробитися на ЧС-2014. Команда Беланди (на фото), що посідала перед останнім туром друге місце, грала на виїзді проти лідера групи «С», Кот-д'Івуару, однак відставання від івуарійців, яке становило п'ять очок, звичайно, надолужити вже було неможливо.

У матчі на стадіоні імені Фелікса Уфуе-Буаньї, який нічого не вирішував, команди зіграли внічию – 1:1. Гості повели в рахунку на 53-й хвилині після голу Ель-Арабі. «Слони» відігралися лише за сім хвилин до фінального свистка: пенальті реалізував Дрогба.

Беланда вийшов на поле в стартовому складі «Атлаських левів» та був замінений на 80-й хвилині за ще переможного рахунку своєї збірної.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер