Ах, це весілля, або зі стадіону прямо до РАГСу

Ах, це весілля, або зі стадіону прямо до РАГСу

В суботу, напередодні матчу «Динамо» - «Таврія», на стадіоні «Динамо» розпочався ажіотаж ще опівдні. Причина тому – весілля! Цього дня шлюбними узами зв'язали себе активісти Фан-клубу Маргарита Мазур та Сергій Гошко. Молодята познайомилися в університеті, де разом вчилися, але об’єднав їх саме футбол, і «Динамо». Тому не дивно, що стадіон, де грає улюблена команда, займав не останнє місце у весільній прогулянці подружжя по Києву. До пам’ятника Валерію Лобановському кортеж під’їхав близько першої години дня. Автомобіль наречених було неможливо не помітити – він увесь був прикрашений динамівськими прапорами та емблемами, втім, як і кафе, де вони святкували знаменну подію.

Поклавши квіти до пам’ятника легендарному тренеру, Рита і Сергій попозували для фотографа, після чого вирушили до Фан-клубу, який дуже багато значить для обох. На стадіоні молодята розповіли історію свого знайомства.

- Ми зустрічаємося вже чотири роки, – говорить Рита. – А познайомилися дуже просто – обидва вступили до інституту ім. Драгоманова, а після першого курсу разом проходили практику. Вона була дуже захоплюючою, ми працювали в спорткомплексі, де допомагали сантехнікам крутити гайки в підвалі.

- Саме так все й було, – підтверджує Сергій. – При тому, що Рита – історик, а я – вчитель фізкультури.

Примітно, що Рита і Сергій люблять футбол, і вже три роки є членами Фан-клубу «Динамо».

- Футбол нас об’єднав, це наша «хвороба», – з натхненням сказала Рита. – В інституті у нас утворився Фан-клуб, куди ми вступили, а вже потім об’єдналися з клубним Фан-рухом. На домашні матчі ходимо завжди, часто їздимо і на виїзні.

- На виїзди ми потрапляємо майже завжди, за винятком випадків, коли відбувається щось важливе – день народження, наприклад, чи весілля, – говорить із посмішкою наречений.

– Ось, сьогоднішній матч доведеться пропустити через власне весілля, – погоджується чарівна наречена. – Хоча, можливо, ми ще втечемо і повернемося до матчу (посміхаються).

День весілля співпав із календарним матчем «Динамо» випадково, але пара зізналася, що багато свят відзначає на стадіоні.

- Ми прагнули дотримувати всі весільні традиції, порушили тільки одну, – по секрету повідомила Рита. – Під час дівич-вечора і парубочого вечора гуляли всі разом, і ночували теж разом, хоча це й не допускається. Все інше було, як належить, у тому числі й красивий обряд викупу.

- Кімнату нареченої брали штурмом, – згадує ранкові пригоди Сергій. – Нас не пускали, але ми прорвалися. Спасибі друзям, допомогли. Були й цікаві конкурси, але ми з ними швидко впоралися.

Оскільки молодята народилися у Броварах, зі стадіону «біло-синій» кортеж відправився до місцевого РАГСу.

Щастя вам, Рита і Сергій, бережіть один одного і будьте завжди разом!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер