Ахлідін ІСРАЇЛОВ: «Воротар відбив на мене м'яч, я підставив ногу, й вийшов гол»

Ахлідін ІСРАЇЛОВ: «Воротар відбив на мене м'яч, я підставив ногу, й вийшов гол»

- Ми по-особливому готувалися до гри з «Іллічівцем», оскільки знали, що в їхньому складі такі ж футболісти, як і ми, й майже всі гравці «Шахтаря», це все одно, що «Шахтар-2». Тому гра була для нас надпринциповою. Складно порівнювати цю команду з тією, яка торік грала у Прем'єр-лізі, оскільки їхній склад помітно змінився, зараз у них молоді футболісти, які грають та демонструють футбол пристойного рівня. Вони спричинили нам багато проблем. Думаю, обидві команди показали хороший футбол, добре, що ми перемогли, але й «Іллічівець» також показав дуже хорошу гру. Обидві команди не били м'яча, а тримали його, намагалися контролювати.

Ми хотіли забити швидкий гол, але не вдалося. Пішла позиційна гра, чудово, що наприкінці першого тайму ми забили та підняли собі настрій. Я набігав, воротар відбив м'яча прямо на мене, навколо не було їхніх гравців, я просто підставив праву ногу й вийшов гол. У другому таймі продовжували вести свою гру. На жаль, після вилучень знову стало важкувато. В «Іллічівця» були хороші моменти, коли вони могли забивати, але й ми могли ще кілька разів відзначитися. Тож пощастило не лише нам, але й їм.

Тепер у всіх хлопців гарний настрій, ми показали свій рівень, виправилися після поразки в Кіровограді. Після матчу із «Зіркою» було видно, що хлопці кілька днів тренувалися без настрою. Було важко, адже там ми провалили перший тайм – було спекотно, й суперник нас «прихопив». Після перерви почали діяти краще, але, загалом, напевно, та зустріч була найгіршою в нашому виконанні.

* фото В.Тимченка

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер