Ахмед Алібеков: «Повинні були забивати більше»

Ахмед Алібеков: «Повинні були забивати більше»

- Дякую за привітання з перемогою. Мені сподобалося, що контролювали гру, біля наших воріт моментів майже не було. А ми, навпаки, створили багато хороших моментів біля чужих володінь, особливо, в першому таймі. На мій погляд, повинні були забивати більше, тоді другий тайм пройшов би спокійніше. Добре, що перемогли і не пропустили, тож усе гаразд, впевнено йдемо далі.

- Наскільки ви вже зігралися з хлопцями після повернення?

- У мене була травма, зараз набираю форму, тому ігрова практика мені потрібна, матчі за дубль в цьому дуже добре допомагають. Що стосується хлопців, я майже всіх знаю, тож з усіма зіграний нормально.

- Ви повернулися з прицілом потрапити до першої команди?

- Так, я беру участь в тренувальному процесі першої команди, але необхідність ігрової практики ніхто не відміняв, особливо, після травми, так само, як і Дуелунд після хвороби, а Клейтон і Ванат допомогли посилити команду, їм теж потрібна ігрова практика, це нормально і навіть корисно.

- Крім ігрової практики є і відповідальність за результат?

- Так, я хлопцям говорив, що з нового сезону чемпіонат молодіжних команд скасовують, тому нинішню першість потрібно завершити на хорошій ноті, завоювати чемпіонство, адже воно увійде в історію. Крім того, на матч з «Шахтарем» додаткової мотивації не потрібно - це принциповий суперник, звісно, хочеться допомогти команді, тому я тільки радий, що це вдалося зробити і ми досягли позитивного результату.

- Сьогодні було кілька хороших можливостей відзначитися зі штрафних ударів, чому ні у вас, ні у Бражка вони не виходили?

- У перших двох моментах, напевно, ми неправильно підійшли до удару, та й до воріт було далеко. Я не дуже люблю бити з таких далеких відстаней, більше подобається, коли дистанція менша, як у другому випадку. Тоді я побачив, що воротар почав зміщуватися, вдарив у дальній кут, але трохи не влучив, прикро, адже дуже хотів забити. Може, вийде в наступному матчі.

 - Чи можна якось вплинути на рішення скасувати турнір молодіжних команд?

- Не знаю, мені складно сказати. Напевно, для молодих хлопців з U19 і академії це не дуже добре, адже вони відразу потраплять до другої або першої ліги, де гратимуть з мужиками, а це важко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер