Акцент на тактику і теорію

Акцент на тактику і теорію

Останній день перебування в Марбельї став для футболістів «Динамо» по-справжньому насиченим. Вранці тренерський штаб на чолі з Юрієм Сьоміним провів для своїх підопічних теоретичне заняття. Напевно, пріоритетними темами для розмови з гравцями стали контрольні матчі з самарськими «Крильями Совєтов», а також перегляд останнього матчу «Валенсії» в чемпіонаті Іспанії – проти «Депортиво» (1:1).

Увечері ж футболісти провели перше тренування за два дні. Було видно, що хлопці втомилися від бездіяльності, і всі без винятку були щиро раді «спілкуванню» з м’ячем. До речі, що стосується м’ячів... На останньому тренуванні динамівці займалися не з «рідними» кулями Adidas, а з Nike, люб’язно наданими суперником по останньому спарингу. Річ у тому, що в матчі з «Валенсією» доведеться грати м’ячами саме цієї фірми (Nike є одним із спонсорів чемпіонату Іспанії, і всі команди грають продукцією американського виробника), і було вирішено готуватися до цього наперед.

Що стосується власне тренування, то воно була присвячене тактичним напрацюванням і відпрацюванню розиграшів стандартних положень. Юрій Сьомін особисто керував процесом, указував гравцям на помилки і давав персональні завдання кожному зі своїх підопічних. Як говориться, важко в навчанні – легко в битві. Сподіватимемося, що уроки головного тренера всі футболісти, які вийдуть у стартовому складі проти «Валенсії», зрозуміли достатньо добре.

Відзначимо, що виїзд до Валенсії намічено на завтрашній ранок. Увечері того ж дня «Динамо» проведе тренування на стадіоні «Месталья», перед яким Юрій Сьомін та один із футболістів поспілкуються з представниками ЗМІ. «Найсмачніше» на нас чекає в четвер – матч між «Валенсією» і «Динамо», в якому визначиться володар путівки до 1/8 фіналу Кубка УЄФА.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер