Акціонери підтвердили свої наміри

Акціонери підтвердили свої наміри

26 вересня 2005 року відбулись збори акціонерів ЗАТ „ФК Динамо Київ”. У відповідності до суворого дотримання необхідної процедури вони підтвердили своє бажання реорганізувати АТ із Закритого у Відкрите. Як відомо, рішення про це було прийняте загальним зібранням 5-го вересня ц.р.

Серед пунктів повістки дня динамівські акціонери розглянули і проголосували питання про передачу своїх акцій іншому регістратору. Учасники зібрання переважною більшістю погодились з цією вимушеною мірою. Необхідність її обумовлена тим, що міноритарний акціонер Pacific International Sports Club Ltd подав проти нинішнього регістратора ТОВ „Регістр” судовий позов. Варто зазначити, що нова судова тяганина ініційована таємно як від ТОВ „Регістр”, так і від акціонерів клубу.

Присутні висловили впевненість у тому, що українське правосуддя, у кінцевому рахунку, визнає юридичну надуманість та неспроможність претензій PISCL, що дозволить ФК „Динамо” (Київ) максимально переключитися на виконання свого прямого обов”язку - радувати українських футбольних вболівальників красивою грою і новими перемогами.

Прес-служба ФК "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер