Алекс Сандро: «Упевнені, що матч із «Динамо» буде складним»

Алекс Сандро: «Упевнені, що матч із «Динамо» буде складним»

"Чого не вистачає нинішньому "Ювентусу"? Нам не вистачає лише результату. Ми дуже добре працюємо та прогресуємо. Коли "Ювентус" не перемагає, це проблема, але ми про це знаємо. Знаходимося на правильному шляху і розуміємо, що нам необхідно поліпшити.

Я почуваюся краще з кожним днем ​​і готовий грати. Я пропустив великий період, але менталітет команди за цей час не змінився, гравці розуміють, чого від нас вимагає тренер, і усвідомлюють необхідність вдосконалення.

Завтра я б хотів побачити хорошу гру, відмінну концентрацію, володіння м'ячем, але при цьому і хорошу гру без м'яча. Через травму я випав на тривалий термін, і це було важко. Але ми добре попрацювали над моїм відновленням, я почуваюся добре і знаю, що мені ще потрібно поліпшити форму, однак я до цього готовий.

Кожен матч у Лізі чемпіонів складний, і завжди потрібно бути обережним. Ми впевнені, що і матч із "Динамо" буде складним. У цієї команди є сильні гравці, і вони захочуть зіграти добре.

"Ювентус" завжди прагне дійти до фіналу та перемогти в кожній грі. Ми розуміємо, що попереду великий шлях, і повинні бути готові", - наводить слова Сандро офіційний сайт "Ювентуса".

Фото - ФК "Ювентус"

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер