Александар ДРАГОВИЧ: «Маємо показати свою гру»

Александар ДРАГОВИЧ: «Маємо показати свою гру»

- Александар, які враження від кубкового півфіналу з «Чорноморцем»?

- Вважаю, ми заслужено вийшли до фіналу Кубка України, тому що зіграли один із найкращих своїх матчів за останній час. І тепер будемо готуватися до вирішального поєдинку з «Шахтарем».

- Що відбувалося в команді протягом десяти днів, що всі побачили зовсім інше «Динамо»?

- Одна з причин - те, що ми пропускали поєдинок 28-го туру Прем'єр-ліги з «Арсеналом». Таким чином, ми отримали додатковий час, щоб відпочити, набратися свіжості та добре підготуватися як психологічно, так і тактично до кубкового матчу з «Чорноморцем».

- Чи враховували попередні невдачі, відштовхувалися від нещодавньої зустрічі в Одесі? Над чим працювали в першу чергу?

- Звичайно, ми дуже хотіли взяти реванш за гру чемпіонату в Одесі, яка склалася для нас невдало. Тому всі хлопці вийшли на поле, сповнені рішучості та бажання битися й довести, що ми кращі й сильніші за «Чорноморець».

- Що важливіше зараз - кубковий фінал або два тури в чемпіонаті ПЛ?

- Не буду оригінальним, якщо скажу, що всі ігри однаково важливі для нас. Ми прагнемо й виграти Кубок України, й здобути перемоги в останніх двох матчах чемпіонату.

- Що скажеш про найближчого суперника? Зазвичай із «Іллічівцем» у «Динамо» поєдинки складаються непросто...

- У Маріуполі хороша команда. Коли ми зустрічалися з ними в першому колі, лише на останніх хвилинах змогли забити м'яч. Футболісти «Іллічівця» дуже багато рухаються, бігають, добре пересуваються. Ми маэмо належним чином підготуватися, показати свою гру, її високу якість, свій рівень та обов'язково перемогти.

- Гостьова гра, як відомо, тим не менш, пройде в Києві. Як ставишся до такого рішення й того, що відбувається в країні?

- Ми всі розуміємо, яка ситуація в Україні, знаємо, що всі ігри пройдуть без глядачів. Звичайно, без підтримки нам буде дуже важко. Але, незважаючи на це, потрібно готуватися й намагатися перемагати.

- Раніше ви грали в центрі захисту разом ыз Хачеріді. Зараз ваші партнери постійно змінюються - Віда, Селін. Немає через це проблем із зіграністю?

- У футболі всі говорять однією мовою. Тренер зробить висновки та прийме рішення, хто маэ грати. Із будь-яким футболістом, який грає разом зі мною, мені комфортно. Жодних проблем через це в нас ніколи не виникає.

- У минулому матчі з «Чорноморцем» у центрі захисту й узагалі грав Данило Сильва. Як, на ваш погляд, він упорався з новою роллю?

- Вважаю, Сильва дуже добре зіграв, мені навіть більше сподобалося, ніж коли він діє на правому фланзі. Але кому на якій позиції грати, визначає лише тренер, і ми виконуємо його рішення. Кожен виконавець має вміти зіграти там, де йому скажуть.

- Стало відомо, що фінал Кубка, а також матчі чемпіонату України пройдуть без глядачів. Як до цього ставитеся?

- Безумовно, підтримки наших ультрас нам буде дуже не вистачати, але ми всі розуміємо, це необхідні заходи, без яких не можна обійтися. Це рішення було прийнято на рівні Федерації, й ми маэмо його прийняти. Але можу пообіцяти, що все одно ми будемо битися до останнього, щоб виграти всі матчі, що залишилися, й порадувати наших шанувальників, які будуть переживати за нас перед екранами телевізорів.

www.fpl.ua

* фото В.Раснера

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер