Александар ДРАГОВИЧ – найкращий легіонер ФК «Динамо» Київ 2015 року!

Александар ДРАГОВИЧ – найкращий легіонер ФК «Динамо» Київ 2015 року!

Підбито підсумки вашого голосування на офіційній клубній сторінці у ВКонтакте, яке дозволило визначити найкращого легіонера київського «Динамо» 2015-го року.

Ним, перемігши з великою перевагою, став австрійський центральний захисник Александар ДРАГОВИЧ, який набрав 50,3 % ваших симпатій.

За друге місце розгорнулася справжня боротьба. У підсумку, з показником 11,8 % його посів бразильський нападник Жуніор Мораес, а третім став його польський колега по амплуа Лукаш Теодорчик – 11,4 %. 

Вітаємо Александара Драговича із заслуженим визнанням та пропонуємо інтерв'ю з тріумфатором, яке записане на зборі команди, що проходить в Іспанії:

- Алексе, які у тебе враження від перших днів тренувального збору?

- Ми дуже старанно тренуємося по два рази на день, тому ввечері вже відчувається втома. Наш робочий день починається дуже рано, й годині о десятій вечора, перед сном, я відчуваю крепатуру у м’язах. Але всі розуміють, що ця робота є обов'язковою частиною підготовки до сезону, в якому ми хочемо досягти багато чого – пройти якомога далі в Лізі чемпіонів та виграти чемпіонат України.

- Розкажи коротко про тренування на прикладі сьогоднішнього ранкового заняття.

- Сьогодні ми були зосереджені на вправах, що розвивають м'язи всього тіла, щоб якомога швидше привести себе до ідеальної фізичної форми. Потім ми виконали багато тактичної роботи, що дуже важливо, оскільки вже завтра нам доведеться провести перший контрольний матч на зборі. Ми маємо працювати та розвиватися одночасно в усіх компонентах.

- Чи підтримував ти себе у формі під час відпустки?

- У перші два тижні я повністю «виключився» з роботи, лише відпочивав та насолоджувався теплими сонячними променями, також відвідав свою сім'ю, рідних. Мені потрібно було перезавантаження. За тиждень до початку збору я вже почав готуватися самостійно, ходити до залу, робити пробіжки. Звісно, це зовсім не те, що займатися разом із командою під керівництвом наших тренерів. Але, принаймні, я налаштував себе на робочий лад, у тому числі й ментально.

- Які цілі ставиш перед собою на другу половину сезону?

- Найголовніше – щоб і мене, і моїх товаришів по команді оминули травми. Тоді ми зможемо продовжувати в тому ж дусі й знову завоювати чемпіонство, а також Кубок України, й нам буде до снаги пройти «Манчестер Сіті» в Лізі чемпіонів. Також для мене, для динамівських хорватів та українців, для всіх із нас, хто братиме участь у чемпіонаті Європи цього літа, важливо підтримувати хорошу форму до самого кінця сезону.

* фото В.Раснер

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер