Александар ДРАГОВИЧ – найкращий гравець «Динамо» Київ у лютому/березні! (+ ВІДЕО)

Александар ДРАГОВИЧ – найкращий гравець «Динамо» Київ у лютому/березні! (+ ВІДЕО)

Загалом за два місяці «Динамо» провело вісім офіційних матчів – чотири в Лізі Європи, три у Прем’єр-лізі та один у Кубку України. У шістьох із них «біло-сині» здобули перемоги, у двох поступилися, забивши загалом 21 м’яч та пропустивши 8.

У цих іграх Сергій Ребров задіяв 23-х виконавців, причому жоден із них не взяв участі в усіх восьми матчах.

Цього разу для визначення найкращих гравців враховувалися оцінки, які користувачі офіційного сайту ФК «Динамо» (Київ) залишали у матч-меню після кожного матчу.

Отже переходимо до трійки лауреатів, яка добряче відірвалася за сумарним рейтингом від решти гравців.

3-є місце. Андрій ЯРМОЛЕНКО (сумарний рейтинг – 57,9).

(«Генгам» – «Динамо» – 6,3; «Динамо» – «Металіст» – 8,2; «Зоря» – «Динамо» – 8,5; «Олімпік» – «Динамо» – 8,8; «Евертон» – «Динамо» – 7,3; «Динамо» – «Іллічівець» – 9,4; «Динамо» – «Евертон» – 9,4).

Андрій не взяв участі лише у матчі-відповіді з «Генгамом», отримавши червону картку в першій грі. Найкращими ж у виконанні Ярмоленка, за думкою вболівальників, стали дві останні гри в березні – матч проти «Іллічівця», в якому він відзначився дублем, та київський матч проти «Евертона», де Андрій забив гол та віддав результативний пас.

2-е місце. Віторіну АНТУНЕШ (сумарний рейтинг – 58,4).

(«Генгам» – «Динамо» – 8,8; «Динамо» – «Генгам» – 8,2; «Динамо» – «Металіст» – 8; «Олімпік» – «Динамо» – 7,1; «Евертон» – «Динамо» – 7,8; «Динамо» – «Іллічівець» – 9,1; «Динамо» – «Евертон» – 9,4).

Новачок «Динамо» з перших же матчів почав демонструвати якісну гру. Хороші відгуки у пресі він мав відразу після першого матчу в Генгані, де Віторіну на відмінно впорався зі своїми обов’язками, коли динамівці догравали вдев’ятьох. Найкращими ж у виконанні португальця, на думку респондентів, стали ті самі два матчі, що й у виконанні Ярмоленка – проти «Іллічівця» та «Евертона».

І це не дивно, адже, окрім надійної гри в обороні, в цих матчах Антунеш відзначився двома красенями-голами. Гол у ворота «Іллічівця» було визнано найкращим голом березня у Прем’єр-лізі, але у грі Лізі Європи він забив ще красивіший та ефектніший м’яч, який, безумовно, буде претендувати на звання найкращого голу всього сезону у цьому турнірі.

1-е місце. Александар ДРАГОВИЧ (сумарний рейтинг – 58,9).

(«Генгам» – «Динамо» – 8,6; «Динамо» – «Генгам» – 8,4; «Динамо» – «Металіст» – 8; «Зоря» – «Динамо» – 7,4; «Евертон» – «Динамо» – 9,2; «Динамо» – «Іллічівець» – 8,8; «Динамо» – «Евертон» – 8,5).

Найвищий рейтинг Драговича за один конкретний матч не дотягнув до найкращих рейтингів Ярмоленка та Антунеша – 9,2 проти 9,4. Проте Алекса визначає стабільність – лише за одну гру він отримав оцінку нижче 8, причому за кубкову гру із «Зорею», в якій «Динамо» все одно здобуло перемогу.

Найкращими ж у виконанні Драговича, й це його вирізняє серед майже всіх інших гравців, були ті матчі, в яких «Динамо» поступилося, але поступилося в боротьбі. До того ж, це були найважчі матчі – гостьові єврокубкові поєдинки проти «Генгама» та «Евертона», за останній він і отримав найкращу оцінку. Також хороші оцінки Драгович має й за ті ігри, в яких чудово виглядала вся команда – домашні матчі з «Іллічівцем» та «Евертоном».

На даний момент Драгович є найнадійнішим та найстабільнішим стовпом оборони київського «Динамо», постійно прогресує та приносить користь команді, не звертаючи уваги на трансферні чутки.

Отже, вітаємо Алекса з першим у його кар’єрі у складі «Динамо» титулом найкращого гравця місяця!

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер