Александар ДРАГОВИЧ – найкращий легіонер «Динамо» (Київ) у сезоні 2015/2016!

Александар ДРАГОВИЧ – найкращий легіонер «Динамо» (Київ) у сезоні 2015/2016!

В опитуванні на офіційній сторінці «Динамо» в соціальній мережі Вконтакте взяли участь близько півтори тисячі респондентів.

На звання найкращого легіонера було номіновано вісьмох гравців першої команди. У підсумку голоси розподілилися наступним чином:

37,2% - Александар Драгович

19% - Жуніор Мораес

11,7% - Лукаш Теодорчик

7,7% - Домагой Віда

7,3% - Мігель Велозу

7,2% - Данило Сильва

5,7% - Дерліз Гонсалес

4,2% - Віторіну Антунеш

Цікаво, що до чільної трійки потрапили два форварди команди. Однак їх випередив захисник, 6-й номер київського «Динамо», 25-річний австрійський захисник Александар Драгович.

На рахунку австрійця 17 матчів у поточному сезоні Ліги Парі-Матч (усі у стартовому складі), 1504 хвилини ігрового часу, дві жовті картки та одна червона.

У розіграші Кубка України цього сезону Драгович зіграв чотири матчі (усі у стартовому складі), провівши на полі 333 хвилини.

Також він провів без заміни поєдинок за Суперкубок України, в якому отримав попередження.

У Лізі чемпіонів Драгович став одним із двох гравців, разом із Євгеном Хачеріді, хто провів усі вісім матчів «Динамо» без замін. Це 720 хвилин ігрового часу. Безумовно, найпам’ятнішим із них став поєдинок четвертого туру групового раунду в Лондоні проти «Челсі». У ньому Александар відзначився двома голами, один із яких він забив у власні ворота, а другий – у чужі.

Отже, вітаємо Драговича із здобуттям титулу найкращого легіонера «Динамо» в сезоні 2015/2016 за версією вболівальників нашої команди!

Нагадаємо, що австрійця вболівальники визнали й найкращим легіонером календарного 2015 року. Тоді, у січневому опитуванні, він набрав більше половини голосів, а саме 50,3%.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснер

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер