Александар ДРАГОВИЧ: «Відновлення чемпіонату є важливим для всієї України»

Александар ДРАГОВИЧ: «Відновлення чемпіонату є важливим для всієї України»

Після матчу він розповів офіційному клубному сайту про свої враження від гри і висловив бажання, щоб чемпіонат України поновився вже найближчими вихідними:

- Гадаю, це був важливий товариський матч для нас, потрібно знову звикати грати кожного тижня. Набагато краще грати, ніж тренуватися. Сьогодні майже всі зіграли по 70 хвилин, багато бігали, відпрацьовували тактику, що є можливим лише під час матчів. На мій погляд, ми непогано зіграли, потрібно діяти так само і в наступних поєдинках. Сподіваюся, на наступних вихідних ми вже зіграємо в офіційному матчі чемпіонату України.

- Проти «Говерли» ви вже провели два матчі в нинішньому сезоні. Чи змінилася команда після зимової перерви?

- Так, футболісти «Говерли» знаходяться в дуже хорошій фізичній формі, вони відмінно підготовлені, здорово грали в обороні. Гадаю, нам трохи пощастило, оскільки ми відзначилися вже на першій хвилині. В Ужгороді хороша команда (останні два слова Александар сказав російською і посміхнувся, – прим. ред.). Тож, для нас ця гра була хорошим тестом, випробуванням.

- Судячи з усього, матчі чемпіонату почнуться вже на наступних вихідних. Ви раді, що він, нарешті, поновлюється?

- Так, звичайно, адже це важливо для України, для всієї країни. Ми добре попрацювали на тренуваннях на цьому тижні, те ж саме збираємося зробити і на наступному. До офіційних матчів добре підготуємося. Вважаю, у нас відмінні шанси поборотися за перше місце з «Шахтарем».

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер