Александар ДРАГОВИЧ: «Звик грати за чемпіонів!»

Александар ДРАГОВИЧ: «Звик грати за чемпіонів!»

- Александаре, чи задоволені ви поточними результатами «Динамо»?

- Напевно, повністю задоволеним я бути не можу, оскільки поступилися на рідному «Олімпійському» своєму безпосередньому конкуренту, до того ж із великим рахунком. Було прикро: минулого сезону ми не програли в чемпіонаті жодного матчу… Але подібне може статися з будь-ким. У подальшому робитимемо все можливе, аби захистити чемпіонський титул.

Що стосується Ліги чемпіонів, наш вихід до 1/8 фіналу вважаю успіхом. Не важливо, перше місце посіли в групі чи друге. Головне, що ми це зробили вперше за багато років. Сподіваюся, наступного сезону вдасться пройти далі.

- Чемпіонат України змінився порівняно з тим часом, коли ви тільки переходили до «Динамо»?

- Дуже важко судити, оскільки ситуація в Україні впродовж кількох останніх років була вкрай складною. Але, навіть враховуючи це, команди, у тому числі й ми, намагаються прогресувати та поліпшувати власні результати. Я, у свою чергу, сконцентрований на результатах «Динамо» та на власній формі, аби ми розвивалися, перш за все, як команда.

- Кожного трансферного вікна навколо вас ходить багато чуток щодо можливого переходу в один із європейських чемпіонатів. Читаєте ці всі новини щодо себе чи не звертаєте уваги?

- Завжди сміюся, коли, прокинувшись уранці, читаю все нові й нові чутки. Мене вже стільки разів пов’язували з різними європейськими клубами, що я просто ігнорую такі «новини». Навіть не можу зрозуміти, хто вигадує все це, адже в них немає нічого правдивого. Навіть якщо й з’явиться якась гідна пропозиція для розвитку моєї кар’єри, для всього свій час. Зараз же я виступаю за «Динамо» й щасливий тут.

У мене є агент, який і займається всіма справами. Якщо з’явиться гідна пропозиція, він обов’язково порадиться зі мною, після чого ми будемо обговорювати це питання разом із президентом, як завжди робиться в професійних клубах.

- Якось ви сказали, що нізащо не перейшли б до «Шахтаря»…

- А що, маю перейти (посміхається)?! В останні три сезони я розвивався як футболіст саме в «Динамо», намагався приносити користь своєму клубу. За цей час побачив, наскільки високий рівень суперництва між «Динамо» та «Шахтарем», тому навіть не уявляю ситуації , за якої я наважився б на подібний перехід.

- Тобто, граючи в «Аустрії» та «Базелі», ви в жодному разі не перейшли б до «Рапіда» чи «Грассхопперса»?

- Ні. Я звик грати лише за найкращі клуби, за чемпіонів (посміхається)!

Повну версію інтерв'ю з Александаром Драговичем читайте у свіжому номері клубного журналу "Динамо Київ".

* фото В.Раснер

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер