Олександр Алієв: «Гадаю, «Шахтар» десь оступиться»

Олександр Алієв: «Гадаю, «Шахтар» десь оступиться»

У матчі «Ворскла» – «Динамо» (1:2) активними діями відзначився півзахисник нашої команди Олександр Алієв. Він віддав гольову передачу Ідейє, мав кілька можливостей відзначитися самостійно. Після гри Олександр прокоментував події на полі:

- Звичайно, з «Ворсклою» було важко. Цьому матчу передували складні єврокубкові поєдинки, непрості перельоти. Добре, що перемогли й вибороли три очки перед паузою, пов'язаною з іграми збірних.

- Сьогодні не грали Попов та Шевченко, був у запасі Ярмоленко. Чи відчувалися кадрові проблеми?

- У нас складний графік, і всі чудово розуміють, що хлопці, напевно, трохи «наїлися». Тому Юрій Павлович дав можливість їм відпочити. Важливо, що, програючи 0:1, ми змогли переломити перебіг гри та вирвати перемогу.

- Коли Ідейє забивав перший м'яч, ви свідомо віддали йому м'яч, чи завдавали удару по воротах?

- Я бив по воротах, але, на щастя, Браун опинився в потрібному місці та спрямував м'яча до сітки. У футболі головне забити на один м'яч більше за суперника.

- У «Динамо» були два виїзних матчі поспіль і практично не було часу на відновлення...

- Звичайно, важкувато. Сьогоднішня гра показала, що в такому ритмі грати непросто. Але така наша професія, від цього нікуди не дітися.

- Чому в першому таймі гра «Динамо» була такою непереконливою, майже без моментів?

- Я би не сказав, що в нас не було моментів. Просто іноді ми неправильно діяли. У перерві Юрій Павлович підказав, що потрібно змінити, і в другому таймі ми змогли забити два м'ячі.

- У перерві позначився вплив головного тренера, чи розсердилися футболісти?


- Усе в комплексі. Ми боремося за чемпіонство, тому не маємо програвати. Це чудово розуміють і тренер, і всі хлопці. Ми ж «Динамо»! Не в образу буде сказано хлопцям із Полтави.

- У «Динамо» поки однакова кількість очок із «Шахтарем». Боротьба в чемпіонаті дуже напружена?

- Так, але вирішальна стадія настане в травні. Ми повинні брати свої очки, не втрачаючи їх на рівному місці. Гадаю, десь оступиться і «Шахтар».

- Гірники поки випереджають «Динамо» за різницею забитих та пропущених м'ячів. Чи буде команда намагатися поліпшити цей показник?

- У нас ще попереду кілька матчів першого кола та всього другого. Поєдинків немало, в них багато чого може змінитися.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер