Олександр Алієв: «Готовий грати, спина вже не болить»

Олександр Алієв: «Готовий грати, спина вже не болить»

Півзахисник «Динамо» Олександр Алієв через проблеми зі спиною пропустив тренування на початку тижня. Пройшовши курс необхідних процедур, футболіст повернувся до тренувань і тепер готується допомогти команді в поєдинку проти «Іллічівця». Про своє самопочуття футболіст розповів кореспонденту клубного Інформвідділу:

- У мене боліла спина, тому довелося звернутися до фахівця з мануальної терапії та пройти необхідні процедури, щоб «вправити» хребет. Спина мене турбувала ще в Москві, тепер у Києві теж періодично нагадує про себе. Якщо з'явилася ця проблема, за один раз із нею важко впоратися. Потрібно періодично звертатися до лікарів, щоб поліпшити самопочуття. Сподіваюся, це не дуже серйозно. Зараз уже все гаразд, я готуюся до найближчого матчу, займаючись разом з усіма в загальній групі.

- В 1/16 фіналу Кубка України «Динамо» попався кременчуцький «Кремінь». Що можете сказати про цю команду?

- Мало чого. Я ніколи раніше не був у Кременчуці і крім того, що «Кремінь» грає у другій лізі, про цю команду майже нічого не відомо. Одне можу сказати напевно – нам буде дуже важко. Я впевнений, у Кременчуці буде свято, на матч збереться все місто. Все ж таки, не щодня їхня команда грає з «Динамо». Суперник буде діяти з повною самовіддачею, на легку прогулянку ми не очікуємо. Для нас головне – перемогти та пройти до наступного етапу.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер