Олександр Алієв: «Готовий грати всі 90 хвилин»

Олександр Алієв: «Готовий грати всі 90 хвилин»

У неділю Олександр Алієв уперше зіграв за основний склад «Динамо» після повернення з «Локомотиву», вийшовши на заміну в матчі з «Дніпром», після чого приїхав до розташування національної збірної. Про свої відчуття, а також про майбутній поєдинок з Італією футболіст розповів в інтерв'ю кореспонденту клубного Інформвідділу.

- Ми готові грати з сильними командами, Італія – хороший суперник. Недаремно вони ставали чемпіонами світу. Наш плюс у тому, що граємо вдома, перед своїми трибунами. Упевнений, нас буде підтримувати повний стадіон. Зробимо все можливе, щоб своєю грою та результатом порадувати вболівальників.

- Незвично готуватися до матчу збірної більше тижня?

- Ні, вважаю, це нормально. Вісім днів – якраз достатньо часу для хорошої підготовки до гри.

- У зв'язку з тим, що на «Динамо» чекає важливий матч у чвертьфіналі Ліги Європи, тренери не просили поберегти сили?

- Не думаю, що хлопці, які приїхали до розташування збірної, будуть берегти себе. Упевнений, що всі викладатимуться на 100%, оскільки ми захищаємо честь своєї країни. А про матчі за клуб подумаємо після ігор національної команди. Зараз усі думки про майбутній поєдинок з італійцями.

- У Дніпропетровську ви вперше вийшли на поле після повернення до «Динамо». Які відчуття?

- Почуваю себе чудово. Колектив і кістяк команди залишився тим самим. Оцінювати ж мої фізичні кондиції – прерогатива головного тренера. Я почуваю себе нормально і готовий грати всі 90 хвилин.

- Після матчу з «Дніпром» Юрій Сьомін сказав, що хлопцям не вистачило одного дня для відновлення…

- Звичайно, нам було важко, все ж таки команда провела відповідальні ігри в Лізі Європи, в яких було витрачено багато емоцій. Плюс тривалі перельоти... Звичайно, цього дня не вистачило. Гадаю, «Дніпро» міг піти на поступки та перенести матч.

- Наскільки важко в емоційному плані перелаштовуватися з матчів Ліги Європи на чемпіонат та збірну?

- Для мене не має значення, в якому турнірі виступати. Я завжди граю лише на перемогу.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер