Олександр Алієв: «Хочу в кожному матчі асистувати й забивати»

Олександр Алієв: «Хочу в кожному матчі асистувати й забивати»

У матчі з «Дніпром» Олександр Алієв відзначився двома результативними передачами, а після поєдинку прокоментував гру, результат та взаємодію з Мілевським:

- До Дніпропетровська ми приїхали за трьома очками, але, якщо чесно, не очікували, що зможемо виграти з великим рахунком. Враховуючи ту гру, яку ми сьогодні показали, вважаю, чотири м’ячі ми забили цілком заслужено. Не сказав би, що нам було дуже вже легко, все ж таки команда в суперника хороша, але так склалося, що ми створили більше моментів.

- За рахунок чого збиралися перегравати «Дніпро» перед матчем?

- «Дніпро» грав удома, тому нам потрібно було відбирати в них м’яч і швидко діяти на контратаках. Гадаю, в нас це вийшло, й ми виконали установку Юрія Павловича.

- Як ви вважаєте, чи надламали «Дніпро» два м’ячі, які ви забили в першому таймі за дві хвилини?

- Це потрібно запитати в них. Ми же своє завдання виконали – швидко вибігли до контратаки й забили два м’ячі. Можливо, справді надламали. Хоча, в другому таймі, за рахунку 3:0 на нашу користь, «Дніпро» добре контролював м’яча, ми же грамотно чекали на свій шанс, діючи на контратаках.

- Тренер сказав, що сьогодні ви провели найкращий матч сезону. Це справді так?

- Йому видніше. Особисто для мене я би не сказав, що це найкращий матч, попри те, що вдалося віддати дві голеві передачі. Звичайно, я хочу в кожному матчі як асистувати, так і забивати сам. Далі буду продовжувати над цим працювати.

- Повернулося ваше взаєморозуміння з Мілевським, якому ви віддали голевий пас і в минулому матчі?

- Не має значення, хто кому асистує, головне, щоб це приносило користь команді й давало результат. У минулому матчі, як і в сьогоднішньому, це спрацювало. Нехай так триває й надалі.

- Із «Дніпром» не лише результат, але і гра склалася добре?

- Погоджуюсь. Тепер у нас попереду вихідні дні, деякі хлопці поїдуть до збірних. У будь-якому випадку, ми забезпечили собі гарний настрій.

- Друга голева передача у вас вийшла, як у Бекхема…

- Ця ваша думка, а для мене це звичайний пас. Слава богу, що Артем його використав.

- Чи можна сказати, що заїзд на базу відразу після матчу з «Літексом» виправдав себе? Як вам було на базі без вихідного?

- Нормально, така наша робота. Ми всі чудово розуміємо, що бувають ігри через два дні на третій. Потрібно потерпіти, відпочивати будемо в грудні.

- Розкрийте секрет, як вам вдалося так додати?


- Просто я своєю працею досяг того, що почав грати. Я й раніше казав про те, що повернувся до «Динамо», щоб грати в основному складі.

- У першому таймі ви перевзулися в інші бутси, після чого зробили дві голеві передачі. Причина у взутті?

- Коли я вийшов на розминку перед матчем, поле «виривалося», тому я подумав, що в бутсах із шістьма шипами мені було б зручніше, але коли я їх одягнув, ноги на такому полі просто зводило. Потрібні були лише тринадцятишипові, тому я перевзувся й надалі почував себе комфортно. Це абсолютно однакові бутси, просто з різною кількістю шипів. Я в них граю завжди.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер