Олександр Алієв: «Ми не повинні були упускати перемогу»

Олександр Алієв: «Ми не повинні були упускати перемогу»

Так склалось, що матчі з донецьким «Металургом» даються «Динамо» дуже важко. От і зараз, двічі програючи по ходу матчу, «Динамо» зіграло внічию з «металургами». Автором одного з м’ячів став Олександр Алієв, який завойовує все більше довіри з боку тренерського штабу команди.

- Сьогодні вийшла важка гра. Програючи по ходу матчу 1:2, ми змогли вийти вперед. Можливо, у певній мірі нас розслабив тиск суперника. Але по такій грі, гадаю, ми не повинні були упускати перемогу. У нас було багато моментів, а вони свій один реалізували. Прикро.

- Юрій Сьомін довіряє тобі, випускаючи на поле в кожному матчі. З’являється впевненість у своїх силах?
- Звичайно. Ви самі бачите, що я виходжу в кожній грі і стараюсь довести свою користь на футбольному полі. Можливо, у найближчих матчах тренер випустить мене у стартовому складі. Я до цього прагну.

- Дуже цікаво спостерігати за вашою зв’язкою з Артемом Мілевським. Звідки таке взаєморозуміння?

- Ми з Артемом граємо давно, і розуміємо один одного фактично з півслова. Думаю, йому також приємно грати у зв’язці зі мною. Ми разом навчались в академії, і якщо врахувати той період, то граємо пліч-о-пліч уже вісім років.

- Два голи у вашому виконанні – це результат зіграності?
- Думаю, що так. Я колективний гравець, але все рівно дію ближче до воріт суперника. Тому мені і звичніше грати у зв’язці з Артемом, аніж із кимось іншим.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер