Олександр Алієв: «Потрібно вміти переключатися з Ліги чемпіонів на чемпіонат України»

Олександр Алієв: «Потрібно вміти переключатися з Ліги чемпіонів на чемпіонат України»

Гол Олександра Алієва у виїзному матчі з «Порту» допоміг «Динамо» здобути першу виїзну перемогу в Лізі чемпіонів після чотирирічної перерви. Але спочивати на лаврах півзахиснику немає коли. У «Динамо» зараз насичений графік, і вже завтра їм доведеться провести непростий виїзний поєдинок проти «Таврії».

- Олександре, чи зможе команда після успіху в Лізі чемпіонів належним чином налаштуватися на поєдинок чемпіонату проти «Таврії»?

- У нас не залишається іншого виходу. Ліга чемпіонів поки відходить на другий план. Оскільки в наступному сезоні ми хочемо відразу потрапити до групового турніру, оминувши кваліфікаційні раунди, то необхідно вміти переключатися. Зараз ми йдемо з донецьким «Металургом» практично нарівні, оскільки два очки – це невелика різниця. Саме тому важливо набирати очки в кожному поєдинку. А те, що в Сімферополі буде важко, – це 100%.

- Тим не менш, в останніх двох матчах на виїзді «Динамо» забивало «Таврії» по 4 м'ячі. Цього разу можна очікувати на таку ж результативну гру?


- Не знаю. Це футбол, і тут можна чекати чого завгодно. Господарі, звичайно, зараз знаходяться не в найкращій формі, але проти «Динамо» вони гратимуть із подвоєною мотивацією. «Динамо» завжди є хорошим подразником для всіх команд. А при такому настрої з будь-яким суперником дуже важко грати.

- В день матчу із «Таврією» у воротаря Станіслава Богуша день народження. Як його вітатимете?

- На ранковій розминці привітаємо його всією командою. А ввечері, звичайно ж, хотілося б привітати його перемогою і нулем пропущених м'ячів. Постараємося, щоб його «суха» серія продовжилася і після поєдинку в Сімферополі.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер