Олександр Алієв: перші дні в «Динамо»

Олександр Алієв: перші дні в «Динамо»

2-го березня пізно ввечері до «Динамо» повернувся Олександр Алієв, підписавши із клубом трирічний контракт. Вирішивши всі побутові питання в Москві, півзахисник у неділю приєднався до команди і розпочав тренуватися під керівництвом Юрія Сьоміна. Команда зустріла Олександра тепло, а перші робочі дні минули добре:

- Хлопці зустріли мене привітно, тренування також проходять нормально. Я доволі швидко включився до роботи. Якби в Москві нічого не робив, звичайно, було б непросто. Але оскільки я працював, хоч і за індивідуальною програмою, форму підтримував на належному рівні. Звичайно, невелика втома відчувається, але я нормально її переношу.

Відколи я залишив команду, тут нічого не змінилося: ані на базі, ані в колективі. У Юрія Павловича чудовий мікроклімат у команді – і коли я їхав, і тепер, коли повернувся.

Здавши квартиру і вирішивши всі побутові питання в Москві, я разом із сім’єю вже повністю переїхав до Києва. Поки мешкаю у своїй квартирі на Оболоні, а потім буде видно. Вчора відзначили 8-е березня, вдень було тренування, а ввечері з дружиною, донькою та друзями посиділи за святковим столом у ресторані.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер