Олександр Алієв: «Засмутився, що не забив»

Олександр Алієв: «Засмутився, що не забив»

Півзахисник «Динамо» Олександр Алієв у матчі з «Кривбасом» (1:0) вперше в нинішньому сезоні провів на полі всі 90 хвилин. Після гри футболіст заслужив на схвальні слова від Юрія Сьоміна, який відзначив його активність і велику кількість ударів по воротах. У мікст-зоні Олександр прокоментував гру:

- Добитися перемоги над «Кривбасом» намагалися мінімальними зусиллями. Цю гру спочатку відмінили, потім повернули. Головне, що є три очки, в чемпіонаті нам не можна втрачати залікові пункти. Тепер готуватимемося до «Літексу».

- Після того, як «Динамо» забило, здалося, що другого і третього м'яча довго чекати не доведеться, адже моментів для взяття воріт була безліч. Чому зупинилися на досягнутому?

- Ми дійсно створювали багато моментів, але для перемоги вистачило і одного точного удару. Немає різниці, з яким рахунком перемагати - 3:0 або 3:2. Головне, забити на один м'яч більше суперника. Перемога є перемога.

- «Динамо» проводить матчі кожні три дні. Через це немає часу озиратися на зіграні поєдинки?


- У будь-якому випадку, краще грати, ніж тренуватися. Звичайно, у більшості хлопців позначається втома. Але ті, хто проводить на полі мало ігрового часу, повинні їм допомагати, все-таки, у нас єдиний колектив.

- Сьогодні ви провели на полі всю гру. Як себе почуваєте?


- Добре, але засмутився, що не забив. Утім, головне, що команда виграла.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер