Олександр АЛІЄВ: «Суперник був хороший, але ми виглядали краще»

Олександр АЛІЄВ: «Суперник був хороший, але ми виглядали краще»

- У роздягальні перед грою лікар, як звичайно, одягнув мені на руку капітанську пов'язку, тому нічого особливого. Що стосується безпосередньо гри, звичайно, було складно: і спекотно, і просто незвично грати так рано – о першій дня. «Металіст» – дуже хороша команда, яка чудово тримає м'яча та грає в той самий футбол, що й перша команда. Але головне, що наші хлопці проявили характер, у другому таймі позначився клас, все ж таки, ми виглядали краще, забили два м'ячі та довели гру до кінця.

До перерви, звичайно, не все складалося, але потім тренер підказав, як потрібно діяти, й ми виконали установку, забивши два м'ячі.

До гри ми розбирали суперника, знали, як команда грає: футболісти не просто б'ють м'яча, а тримають його, намагаються добре грати в центрі, який ми в першому таймі саме їм і програли. Але гра триває 90 хвилин, і ми боролися до кінця.

Гадаю, після першого забитого м'яча харків'яни трохи зупинилися, у них молоді хлопці, яким трохи не вистачило фізичних сил. «Динамо» же фізично добре готове і, незважаючи на спеку, хлопці витримали навантаження.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер