Олександр ГОЛОВКО-молодший: «Зараз для мене головне - прогресувати»

Олександр ГОЛОВКО-молодший: «Зараз для мене головне - прогресувати»

До того ж сьогодні відбувся не тільки футбольний дебют сина знаменитого захисника «Динамо» 90-х, але і перше в його кар'єрі інтерв'ю.

- Саша, вітаємо з дебютом! Коли ти дізнався, що отримаєш сьогодні можливість зіграти свій перший матч за «Динамо» U-19? Чи було це відомо заздалегідь?

- Знав, що потраплю до заявки на матч. А можливість дебютувати мені забезпечили мої партнери по команді. Вони забили три м'ячі і таким чином дали тренеру можливість випустити на поле гравців, які, може, ще не зовсім готові виходити у старті.

- Ти трошки молодший за своїх нових партнерів по команді. Як на тебе це впливає?

- Та ні, у нас є хлопці і ще молодші, вже з Академії до нас узяли пару чоловік. Але більшість гравців, кістяк команди все ж складається з хлопців, які старші за мене, 1995-го року народження. Почуваю себе комфортно, хоча на тренуваннях часом буває важко, та й конкуренція велика. Нічого, будемо працювати далі.

- Чи встигнув ти відчути різницю за рівнем футболу в порівнянні з виступами на рівні ДЮФЛ?

- Звичайно! В першу чергу це стосується саме партнерів по команді, гравців «Динамо». Граючи з такими партнерами легше приймати м'яча, не потрібно боятися грати, товариші завжди допомагають. Тут всі грають за принципом «один за всіх, і всі за одного». Звідси й позитивний результат.

- Ти вийшов на позицію центрального захисника. А на іншій позиції доводилося грати, або ця завжди була твоєю основною?

- Можу вийти і крайнім захисником, але все-таки рідна позиція на полі для мене – це центральний захисник.

- Тренер уже встиг дати якісь коментарі щодо твоєї гри? Чи привітали партнери з дебютом?

- Так, хлопці мене привітали. Валентин Миколайович поки ще нічого не говорив. Можливо щось скаже на зборах, коли будемо обговорювати гру.

- Тебе вже можна назвати повноправним гравцем «Динамо» U-19?

- Так, я підписав контракт на три роки. Починаю з «Динамо» U-19, а там уже будуть дивитися на мою гру. Зараз для мене головне – прогресувати, а далі подивимося.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер