Олександр Іщенко: «Сьогодні ми побачимо футбол високого рівня»

Олександр Іщенко: «Сьогодні ми побачимо футбол високого рівня»

- Будь-яку гру Ліги чемпіонів завжди чекаєш з особливим трепетом. Ми побачимо футбол високого рівня. Туринці не зовсім вдало зіграли останній матч в Серії А і захочуть реабілітуватися у грі з "Динамо" в Лізі чемпіонів.

- Виходячи з першого поєдинку проти "Ювентуса", які шанси у киян здобути очки?

- Якщо ми візьмемо перший матч з підопічними Пірло, не можна сказати, що ми його програли за всіма статтями. Позначився більшою мірою досвід команд. Але він і приходить в таких поєдинках. Упевнений, що ми будемо виглядати солідно.

Динамівці виділяються своєю командною грою. Зустріч з "Ворсклою" це продемонструвала. Дотримується установка на гру. Якщо це вдасться в двох таймах з "Ювентусом", ми можемо розраховувати на позитивний результат.

- Пірло заявив, що ті футболісти, які зіграли більше поєдинків, отримають відпочинок в матчі з "біло-синіми". Це на руку "Динамо"?

- Ми це вже бачили у грі з "Барселоною". Резервний склад - умовна назва. Каталонці, які отримують мало ігрової практики вийшли на поєдинок з киянами з подвійною мотивацією, щоб довести, що вони гідні перебувати в "Барселоні". Тому, думаю, що зустріч з "Ювентусом" буде дуже цікавою.

- Ліга чемпіонів - ще й прекрасна можливість для молодих динамівців заявити про себе ...

- Хлопці вже заявили про себе, але потрібен і результат. Він і стимулює футболістів і допомагає відчути впевненість. А це дорогого коштує. Давайте побажаємо нам і результату, крім хорошої гри.

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер